breaking news Νέο

Γιάννης Γιαννούλης : «Χωρίς..."πολιτικές" τηλεφωνικές μονάδες οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, πλην ενός»!

Γιάννης Γιαννούλης : «Χωρίς...

Ρωτήσαμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας για την πρωτόγνωρη διαδικασία της δια περιφοράς (μέσω τηλεφωνικής συνδιάλεξης) διενέργειας της συνεδρίασης του σώματος, το απόγευμα της Δευτέρας 16ης Μαρτίου, η οποία δεν είχε απαρτία (χρειάζονταν να απαντήσουν τα 2/3 των συμβούλων), αφού δεν βρέθηκαν στα τηλέφωνά τους(δεν απαντούσαν ή τα είχαν κλειστά) οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, πλην ενός, του Στάθη Λογδανίδη.

«Προφανώς  ήταν χωρίς..."πολιτικές" μονάδες", μας είπε ο κ. Γιαννούλης.

Το ζήτημα είναι ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για το δήμο, που δεν μπορεί να συντάξει προϋπολογισμό, λόγω του ελλείμματος του ενός εκατομμυρίου ευρώ στον ισολογισμό του 2019, αν δεν πάρει το αντίστοιχο δάνειο, την εκταμίευση του οποίου έχει εγκρίνει ιδιωτική τράπεζα, η μειοψηφία προτίμησε να απέχει, πλην ενός, του οποίου η στάση τον τιμά, μην απαντώντας στις κλήσεις του προέδρου ή κλείνοντας τα κινητά, όπως μας δήλωσε ο κ. Γιαννούλης, ο οποίος και ενημέρωνε όσους απαντούσαν στην κλήση του ότι θα καταγραφεί η θέση τους για όλα τα θέματα της ατζέντας της συνεδρίασης. Εκτός και αν βρισκόταν σε καμιά περιοχή που δεν είχε σήμα, οπότε είναι δικαιολογημένη.

Τώρα γιατί συνέβη αυτό, καλό θα ήταν να υπάρξει μια ανακοίνωση της μείζονος μειοψηφίας. Διαφωνούν με το δάνειο που θα καλύψει τον ισολογισμό της δικής τους χρήσης; Προφανώς και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το έλλειμμα είναι λογιστικό, αλλά ο δήμος πρέπει να προχωρήσει στη σύνταξη του προϋπολογισμού του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η δια τηλεφώνου συνεδρίαση θα επαναληφθεί αύριο, με τη δημοτική αρχή να είναι σταθερά προσανατολισμένη να μη δεχτεί υποδείξεις στη σύνταξη όποιου, καθ΄ υπαγόρευση κειμένου!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής