breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά αυτός ο κορονοϊός έχει γούστα. Σου λέει, καλές οι γριές και οι γέροι που τους βρίσκω στη λαϊκή αγορά, αφού δεν ακούν καλά και αντί για «μένουμε σπίτι» νόμισαν ότι τους είπε η Χριστοφιλέα της ΕΡΤ, βγαίνουμε από το σπίτι.

 

Άλλο όμως η γριά με το μπότοξ αλά Γιάννα Αγγελοπούλου, που μοιάζει με τον Τζόκερ και άλλο η Χριστίνα Μπόμπα και η Φαίη Σκορδά.

 

Διότι, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, το Χριστινάκι είναι και πολύ....μπόμπα.

 

Και η Φαίη, αν και σίτεψε ελαφρώς και μας την έφαγε αυτός ο κακομούτσουνος ο φαλακρός, που μπροστά του ο Λιάγκας είναι ο Μπραντ Πιτ, παραμένει και αυτή, σου μιλάω, για καραμπόμπα.

 

Γιατί απανταχού της Ελλάδας μπακούρια, αν σας έλεγε τώρα η Φαίη και η Χριστίνα να πάτε καμιά βόλτα Μιλάνο, δεν θα κάνατε κωλοτούμπες από τη χαρά σας;

 

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; Εδώ ψηφίσατε το Δημοσθένη Βεργή, που σας έταζε ξανθιές Ουκρανές και θα αφήνατε τέτοια αστέρια για λίγη δόση κορονοϊού;

 

Με τέτοιες γυναικάρες λοιπόν, σου βγάζει η ΕΡΤ το απόγευμα το Μητσοτάκη, νερόβραστη σούπα και σου λέει να μην απολύσεις εργαζόμενους, γιατί η οικονομία θα νικήσει τον κορονοϊό.

 

Εδώ ρε Κυριάκο απέλυσες εν μια νυκτί τους δημοτικούς αστυφύλακες και έκανε ο δήμαρχος χρέη τροχονόμου.

 

Τι νομίζεις, ότι θα τρομάξεις τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που την είδε ο κορονοϊός και κρύφτηκε από το φόβο του, γιατί νόμισε ότι ήταν το αντίδοτό του;

 

Με αυτά και με τα άλλα, αναβλήθηκε το Big Brother 3. Και εμείς που περιμέναμε να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα το πραγματικό «μένουμε σπίτι», να δούμε το νέο Τσάκα και τον Πρόδρομο να μονομαχούν για τη Μαίρη Σκόρδου, που τους είχε στείλει όλους αδιάβαστους στο Big Brother 1, θα μείνουμε με την όρεξη.

 

Διότι ο ιός δεν κολλάει από κλειδαρότρυπα. Και το μάτι είναι ελληνικό προνόμιο, πώς να το κάνουμε, ντε;;;


Αγγελοπούλου
Μπόμπα-Σκορδά
Βεργής
Μητσοτάκης
Βαρδινογιάννη
Big Brother 1

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής