breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ο Αρ(α)κάς προτείνει τη μοναδική λύση, για να μείνουν οι γέροι σπίτια τους, αφού αντί να φορέσουν πυτζάμες και να δουν Τατιάνα και Μουτσινά, αυτοί βολτάρουν καθημερινά στις λαϊκές και τα σούπερ μάρκετ, ψωνίζοντας ακόμη και προφυλακτικά, αχρείαστα να είναι, για να μην...πιάσουν παιδί!

 

Βγαίνει στις 5 το απόγευμα ο Κυριάκος και ανακοινώνει την ίδρυση αστυνομίας υπερηλίκων, την οποία θα στελεχώσουν εθελοντικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία, πέραν από γάντια και μάσκες, χρώματος γαλάζιου, θα φέρουν, προσκοπικά κοντάρια με σημαιούλα, που θα έχει τον αυθεντικό πυρσό της Νου Δου και όχι αυτή τη σημερινή αμερικανιά.

 

Και όποιον γέρο πιάνουν στη λαϊκή, το σούπερ μάρκετ και την τράπεζα, να του κόβουν τη μισή σύνταξη, τσακ, μπαμ. Για πρόστιμο επί τόπου μιλάμε. Και αν δεν έχει μετρητά ή κάρτα ο γέροντας και η γερόντισσα, να του παίρνουν ζαρζαβατικά, χαρτιά υγείας, μάσκες και αντισηπτικά, ως προκαταβολή.

 

Όποιος το παίζει μάγκας και ανυπάκουος, πίσω από την αστυνομία υπερηλίκων θα υπάρχουν ειδικές μονάδες παλιών «Κενταύρων» και «Ρέιντζερ», που, ως συνομήλικοι τους, θα εφαρμόζουν το δόγμα του μακαρίτη του Ευάγγελου Αβέρωφ «φωτιά και τσεκούρι», αν οι αντίπαλοι προτάξουν τίποτε...σφυριά και δρεπάνια!

 

Διότι μόνο στο χρήμα πονάει ο γέρος, φίλοι μου. Δεν πα’ να του κόψεις το ΚΑΠΗ, τις εκδρομές και τα κουτσομπολιά στα ΚΑΠΗ, τα φλερτ με τη χήρα γριούλα.

 

Αν δει ότι δεν μπαίνει η αρμάθα τα πενηντάρικα στην τσέπη, από το ταμείο της τράπεζας, στην ουρά της οποίας αντέχει, όπως ο Ράμπο τους Βορειοβιετναμέζους του Χο Τσι Μινχ, τότε τέλος οι σουλάτσες.

 

Το ανακοινώνεις Κυριάκο μου σήμερα, να δεις για πότε θα υπάρξει επάρκεια σε αντισηπτικά, οινοπνεύματα, μάσκες και μαντηλάκια στα σούπερ και τα φαρμακεία.

 

Αυτό είναι το ζήτημα, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που έλεγε και ο μακαρίτης ο πατέρας σου.

 

Στη γκαντεμιά του οποίου δεν έμοιασες καθόλου ρε πρόεδρε. Όλα πάνε καλά στον πλανήτη. Τώρα μας έμεινε ο μετεωρίτης που θα περάσει ξυστά από τη γη στις 22 Μαρτίου, για να σε βάλουμε σπίτι μας για ποδαρικό την πρωτοχρονιά!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής