breaking news Νέο

Κλείνουν τα ξενοδοχεία έως 30 Απριλίου - Ανοικτό το ενδεχόμενο επίταξης για περίθαλψη ασθενών!

Κλείνουν τα ξενοδοχεία έως 30 Απριλίου - Ανοικτό το ενδεχόμενο επίταξης για περίθαλψη ασθενών!

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων έως τέλος Απριλίου, ενώ εξετάζει σοβαρά την επίταξη ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα για την περίθαλψη όσων νοσούν από τον κορωνοϊό.

 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού

«Το Υπουργείο Τουρισμού με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, ανακοινώνει την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίαςέως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου».

 

Εξετάζεται και το ενδεχόμενο επίταξης

Την επίταξη ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα για την περίθαλψη όσων νοσούν από τον κορωνοϊό, σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι νοσοκομειακές κλίνες, εξετάζει σοβαρά η κυβέρνηση.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του υπουργείου Τουρισμού για αναστολή της λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου, το επιτελείο της κυβέρνησης εξετάζει το ενδεχόμενο επίταξης μονάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν επαφές των αρμόδιων αρχών και των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων που εξετάζεται να χρησιμοποιηθούν για την περίθαλψη των ασθενών, σε περίπτωση που οι νοσοκομειακές κλίνες δεν επαρκούν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής