breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά ρε φίλοι του ανδρικού πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένου και του τρίτου φύλου, δεύτερου γονέα ή όπως θέλετε, για να μη θυμώσουν ο Μπουτάρης και ο Καμίνης, που τέτοιο καιρό ετοίμαζαν τα gay pride στις πόλεις τους, η αδικία του κυρίου κορονοϊού είναι κατάφορη.

 

Διότι δεν εξηγείται όλοι οι σοβαρά ασθενείς να είναι άνδρες. Το ίδιο και αυτοί που έφυγαν από τη ζωή. Τόσο μα τόσο μας μισεί αυτός ο ιός; Τουλάχιστον να μας αφήσει να φύγουμε από το μάταιο τούτο κόσμο, από το ποτό, τα ξενύχτια, τα τσιγάρα.

 

Καιρός είναι οι αντιρατσιστικές οργανώσεις, κάτι ΚΕΡΦΑΑ και Δημητράδες, να του κάνουν μήνυση για ρατσισμό, έναντι του ανδρικού φύλου.

 

Με αυτά και με τα άλλα μάλιστα και οι γυναίκες μας δεν μας πλησιάζουν, ως πιθανά θύματα του ιού και τα «κορίτσια» τα έκλεισαν τα «σπίτια» με απόφαση Μητσοτάκη.

 

Ε, όχι λοιπόν κύριε Κορωναίε, που είπε και ο σύντροφος ηλικιωμένος στην τηλεόραση, δεν πρόκειται να σου κάνουμε τη χάρη. Εμπρός της γης οι άνδρες, λιγότεροι άνδρες, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, παλιά τραβεστί της Συγγρού.

 

Να διαμαρτυρηθούμε από τα μπαλκόνια των σπιτιών μας. Να χτυπήσουμε και κατσαρόλες, άμα λάχει. Έτσι κι αλλιώς μας τις ρίχνουν στο κεφάλι οι συμβίες, επειδή από το πολύ καθισιό στο σπίτι, λερώνουμε τα πάντα. Από ποτήρια και πιάτα, μέχρι τον παράνομο εξώστη, σκαλίζοντας τα φυτά.

 

Μην πάει ο νους σας στη γλάστρα του Γιωργάκη με τα  φούντα. Κανά βασιλικό βάζουμε, μέντα και θυμάρι, έτσι για να κάνουμε δοκιμές το βράδυ, ανάλογες με αυτές στο Master Chef.

 

Π.χ ποδαράκι-κοιλιά πατσάς, με σκορδοστούμπι, σως από βασιλικό και θυμίαμα και στην κορυφή κανέλα.

 

Γιατί αυτά που κάνουν οι υποψήφιοι chef στην τηλεόραση, καλύτερα είναι; Σος λέει ο άλλος, φέτας.

 

Τι λες ρε μάστορα. Η φέτα θέλει λαδορίγανη, τσίπουρο και μια οκά ψωμί. Τέτοια προσβολή στο εθνικό μας προϊόν;

 

Άντε ασχοληθείτε με κανά βατραχοπόδαρο, καμιά σούπα από γκοντζίλα και αφήστε μας στην ησυχία μας.

 

Έχουμε τον κορονοϊό, έχουμε και εσάς. Φτάνει πια!


gay pride
ΚΕΡΦΑΑ
οίκος ανοχής
διαμαρτυρία-μπαλκόνι
Παπανδρέου
πατσάς
φέτα
master chef

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής