breaking news Νέο

Οι θερμές ευχαριστίες του Στρατηγού Κολοκούρη στον υπέροχο λαό της Βέροιας!

Οι θερμές ευχαριστίες του Στρατηγού Κολοκούρη στον υπέροχο λαό της Βέροιας!

Μόνο φίλους αφήνει στη Βέροια, αλλά και σε όλη την Ημαθία, ο Αντιστράτηγος ε.ε Σάββας Κολοκούρης, ο οποίος παρέδωσε τη διοίκηση της ΙΜΠ στον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γούναρη. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, δεν είχαμε τη δυνατότητα να παραβρεθούμε στην τελετή, στεκόμαστε όμως στην ιδιαίτερη μνεία του Στρατηγού Κολοκούρη στην τελευταία του ημερήσια διαταγή ως διοικητού στον «υπέροχο λαό της Βέροιας, που νοιώθει πάντα την Ι Μεραρχία Πεζικού «ΣΜΥΡΝΗ» ως ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωής του, την υποστηρίζει και τη συµπαραστέκεται όποτε χρειάζεται». Την αμφίδρομη αυτή σχέση υπηρέτησε ο Στρατηγός, αφού ο διοικητής μιας Μεραρχίας, πέραν των στρατιωτικών του καθηκόντων, πρέπει να βρίσκεται κοντά στους φορείς και τους πολίτες του τόπου που υπηρετεί.

Ευχές στον κ.Κολοκούρη για προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία και στο νέο μας μέραρχο να περάσει τον πήχη, που άφησε ψηλά ο Στρατηγός Κολοκούρης!

Στη φωτογραφία μας ο κ. Κολοκούρης με τον πατέρα του Πέτρο, Στρατηγό ε.α κατά την τελετή παραλαβής της Μεραρχίας, ένα χρόνο πριν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής