breaking news Νέο

Τι έγινε στην 6η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Τι έγινε στην 6η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Όπως αναμένονταν η Νίκη Αγκαθιάς συνέχισε την νικηφόρα πορεία της πετυχαίνοντας την έκτη στη σειρά νίκη της επί του ουραγού του βαθμολογικού πίνακα Λιανοβεργίου με το εντυπωσιακό 8-0 και σε συνδυασμό με το ρεπό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην αντίπερα όχθη η Ποντιακή Νεολαία Αράχου γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα χάνοντας από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 1-0 στο γήπεδό της. Στα δύο γειτονικά ντέρμπι η ΑΕ Χαρίεσσας κέρδισε στην έδρα της τον ΓΑΣ Κοπανού με 2-1 και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Πολύτιμη νίκη της Νέας Γενεάς Ν. Νικομήδειας στην Επισκοπή επί του τοπικού Κερανού με 2-3 και μάλιστα με ανατροπή, ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια Μακροχωρίου – Παλαιοχωρίου και Διαβατού – Αχιλλέα Νάουσας έληξαν ισόπαλα 1-1 και 3-3 αντίστοιχα.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα επτά παιχνίδια της Α1 κατηγορίας της Ένωσης μας, με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ – ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ 8-0

Έναν ακόμη «περίπατο» έκανε η Νίκη Αγκαθιάς, φιλοδορώντας στην έδρα της την ουραγό του βαθμολικού πίνακα Δόξα Λιανοβεργίου με 8-0.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η γηπεδούχος και νικήτρια ομάδα όπως φανερώνει και το σκορ ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα γκολ της Αγκαθιάς πέτυχαν οι Τριανταφυλλίδης (1' 11' και 49') Ζαρογιάννης (20'), Στυλίδης (23'), Σιδηρόπουλος (58' και 84') Βούλγαρης (65') τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Λιόλιος – Δεβετζίδης).

ΑΡΑΧΟΣ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-1

Πιο εύστοχος ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε πέτυχε ένα γκολ στο 60' με τον Μαγγίζη και πήρε μία πολύτιμη νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο την αήττητη μέχρι προχθές Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Από την δική της πλευρά η Ποντιακή Νεολαία είχε δύο δοκάρια το πρώτο στο 49' με τον Κρίστο και το δεύτερο στο 67' με τον Πέτκο. Δοκάρι όμως είχε και το Ροδοχώρι σε κεφαλιά τον Μπρέγκου στο 25'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βρέσκας (Γιάντσης – Γαβράς).

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 2-1

 

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς στο 10' η Α.Ε. Χαρίεσσας με δύο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει το γειτονικό ντέρμπι κερδίζοντας τον ΓΑΣ Κοπανού με 2-1.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 10' με τον Οικονόμου Χρ. με την Χαρίεσσα να ισοφαρίζει στο 58' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Δελητζάκης. Στο 63' ο Λύτης έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Καραϊωσήφ – Ιασωνίδης).

 

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 0-2

 

Με δυο γκολ που πέτυχε στο 90' και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας πήρε το γειτονικό ντέρμπι στον Αγ. Γεώργιο με αντίπαλο τον Απόλλωνα με 0-2.

Ο αέρας δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην ξεφύγει από την μετριότητα.

Στο 90' ο  Σο εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ με την μπάλα με την βοήθεια του ανέμου να παίρνει μία περίεργη τροχιά να ξεγελάει τον τερματοφύλακα και να καταλήγει στα δίχτυα και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φράγγη έκανε το 0-2.

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 1-1

 

Το Μακροχώρι σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον Άρη Παλαιοχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι προγήθηκαν στο σκορ στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησαν στην περιοχή των αντιπάλων τους στο 20' με τον Ατανάσοφ. Στην επανάληψη το Μακροχώρι πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ στο 75' με τον Παπακωνσταντίνου.

Το Παλαιοχώρι από το 55' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αναστάση, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Καραντώνης στο 1-1 καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Μακροχωρίου απόφαση την οποία στη συνέχεια αναίρεσε με υπόδειξη του δεύτερου βοηθού του Μαργαρίτη, μία απόφαση λανθασμένη αφού η ανατροπή έγινε πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και όχι εκτός όπως υποστήριξε ο βοηθός. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος – Μαργαρίτης).

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – Ν. ΝΙΚΟΝΗΔΕΙΑ 2-3

 

Ανοιχτό παιχνίδι στο γήπεδο της Επισκοπής μεταξύ του τοπικού Κεραυνού και της Νέας Γενεάς Ν. Νικομήδειας που βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη με 3-2.

Και τα πέντε γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με την γηπεδούχο να προηγείται δύο φορές την φιλοξενούμενη όμως τελικά να παίρνει την νίκη.

Το 1-0 έγινε στο 13' με αυτογκόλ του Μυλωνά. Στο 16' η Ν. Νικομήδεια ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο, στο 25' η Επισκοπή ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Παγγούρα στο 30' και τον Παπαδόπουλο στο 37' να δίνουν τελικά την νίκη στους φιλοξενούμενους. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Λαζάρου – Χρυσάνης).

 

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 3-3

 

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο του Διαβατού μεταξύ του Ατρόμητου και του Αχιλλέα Νάουσας, με τους γηπεδούχους όμως να φωνάζουν για τα έξι λετά έξτρα χρόνου που κράτησε ο διαιτητής κ. Παπαδάκης στην εκπνοή του οποίου ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τους φιλοξενούμενους.

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε με 0-2 με δύο πέναλτι στο 22' και στο 38' που κέρδισε και εκτέλεσαν ο Μπράτσης και ο Παρθενόπουλος. Ο Ατρόμητος μείωσε στο 42' με τον Κ. Πάτρα και στην επανάληψη έκανε και την ολική ανατροπή με γκολ του Ρ. Πάτρα στο 70' και του Βασιλείου στο 84'.

Το γκολ της ισοφάρισης, όπως ήδη αναφέραμε ήρθε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ορφανίδη και αμέσως μετά ο κ. Παπαδάκης (Ασβεστάρας – Χαραλαμπίδης) σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

 

 

 

 

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ- Α1’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

• ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επισκοπή - Ν. Νικομήδεια      2-3

Αγ. Γεώργιος - Αγ. Μαρίνα    0-2

Μακροχώρι - Παλαιοχώρι      1-1

Αγκαθιά - Λιανοβέργι     8-0

Άραχος - Ροδοχώρι 0-1

Διαβατός - Αχιλλέας Ν.  3-3

Χαρίεσσα - Κοπανός      2-1

 

• ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αγκαθιά       18

2. ΠΑΟΚ ΑΛ. 15

3. ΑΡΑΧΟΣ     12

4. ΡΟΔΟΧΩΡΙ 11

       

5. ΧΑΡΙΕΣΣΑ 10

6. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ      9

7. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ   8

8. Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ      8

9. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.   6

10. ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ   5

       

11. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5

12. ΚΟΠΑΝΟΣ       4

13. ΔΙΑΒΑΤΟΣ       4

14. ΕΠΙΣΚΟΠΗ      3

15. ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ   0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής