breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Μπούκαρε σε σούπερ μάρκετ φωνάζοντας “έχω κορoνοϊό”!

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε σούπερ μάρκετ την ώρα που πολίτες περίμεναν με το χαρτάκι στο χέρι την σειρά τους...

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ στο Καναλάκι της Πρέβεζας όταν ένας 57χρονος άνδρας άρχισε να φωνάζει «έχω κορονοϊό, έχω κορονοϊό»! Ο συγκεκριμένος άνδρας αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο, προκαλώντας τρόμο, όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος του ζήτησαν να τηρήσει την σειρά αλλά την απαιτούμενη, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, απόσταση από τους άλλους πελάτες.

Ο άνδρας, ο οποίος δηλώνει δικαστικός λειτουργός, συνελήφθη από την αστυνομία για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής, καθώς αρνήθηκε να συμμορφωθεί.

Άγνωστο παραμένει εάν είναι όντως ασθενής με κορονοϊό ή εάν απλά θέλησε με αυτόν τον τρόπο να περάσει πρώτος εντός του καταστήματος.

*****

• Λαμία: Ο Δήμαρχος βγήκε παγανιά και «κυνηγάει» παππούδες λόγω κορωνοϊού, στην πλατεία Πάρκου

Αναγκάστηκε να βγει ο ίδιος ο Δήμαρχος Λαμιέων στην πλατεία για να διώξει τους ηλικιωμένους και να τους στείλει σπίτια τους αφού δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Με την ελπίδα ότι θα καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης και του γιατί πρέπει να «μείνουνε σπίτι», βγήκε το πρωί της Παρασκευής, 20 Μαρτίου, ο ίδιος ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος στην πλατεία Πάρκου όπου συνεχίζουν να συχνάζουν ηλικιωμένοι , παρά τις έντονες συστάσεις από όλη την πολιτεία αλλά και τους συμπολίτες τους να περιοριστούν στα σπίτια τους. Έκκληση να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας έκανε για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος προς όλους τους Λαμιώτες.

Θα οδηγηθούμε σε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας αν δεν συμμορφωθούμε.

*****

• Κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο και παραλίγο να σκοτωθεί με το αυτοκίνητό του

Κορονοϊός …ανάποδα! 22χρονος που έχει προσβληθεί από κορονοϊό, έφυγε το απόγευμα της Τετάρτης (18.03.2020) από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για να επιστρέψει στο σπίτι του στον Βόλο.

Όμως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ανατράπηκε στη μέση του δρόμου.

Από την ανατροπή ευτυχώς προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας.

Ο 22χρονος οδηγός ενημέρωσε για την ταυτότητά του και την ασθένειά του και αρνήθηκε τη μεταφορά του ξανά στο νοσοκομείο, με σκοπό να συνεχίσει την πορεία του για τον Βόλο…

*****

• Επικό: Καβάλησε το μηχανάκι του και έβαλε επάνω… 5 γυναίκες για να τις πάει βόλτα παρά τα μέτρα απαγόρευσης λόγω κορωνοϊού

Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που δεν σκέφτονται τις συνέπειες και βγαίνουν μαζικά στην εθνική οδό για να πάνε στα χωριά τους. Είναι και κάποιοι Κινέζοι οι οποίοι αψηφούν τη λογική και τις απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό στη χώρα τους.

Τη λογική γιατί 5 γυναίκες και ο οδηγός 6 άτομα, καβαλάνε ένα παπάκι και βγαίνουν βόλτα στους δρόμους, κάτι που ούτως ή άλλως απαγορεύεται. Αψηφούν όμως και τις απαγορεύσεις που θέλει όλοι να πρέπει να κλειστούν καραντίνα στα σπίτια τους για να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Ο Κινέζος που καβάλησε τη μηχανή «εξακάβαλο» όπως λένε δεν πρόλαβε να χαρεί τις γυναικείες παρουσίες επάνω στο παπακι του και ύστερα από λίγα χιλιόμετρα που έκανε στους άδειους δρόμους της πόλης Dongguan.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν και στους 6 επιβάτες της μηχανής αφορούν σε παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, δεν φορούσε κανένας τους κράνος αλλά και σε παράβαση των έκτακτων νόμων για τον κορωνοϊό, αφού δεν φορούσε κανένας τους μάσκα και λαστιχένια γάντια .

*****

• Ενυδρείο έκλεισε λόγω κορωνοϊού και άφησε ελεύθερους τους πιγκουίνους να κάνουν βόλτα

Ένα ενυδρείο στο Σικάγο άφησε τους πιγκουίνους του να περιφέρονται ελεύθεροι καθώς εδώ και ημέρες έχει κλείσει για το κοινό λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Για παράδειγμα, ένας πιγκουίνος που ονομάζεται Wellington αποφάσισε να επισκεφτεί τα ψάρια του «Amazon Rising» ενώ ένας άλλος ονόματι Monte έκανε μια στάση στο «Polar Play Zone» για να δει από κοντά μερικά δελφίνια.

Το Shedd Aquarium σημείωσε πως μερικά από τα υπόλοιπα ζώα «έδειξαν επίσης ενδιαφέρον για τους ασυνήθιστους επισκέπτες τους». Οι πιγκουίνοι Edward και Annie έκαναν παρέα τις βόλτες τους, καθότι ζευγάρι οπότε κυκλοφορούν παντού μαζί. «Κάθε άνοιξη είναι η περίοδος που φτιάχνουν την φωλιά τους και αυτή η χρονιά δεν διαφέρει! Την επόμενη εβδομάδα, οι πιγκουίνοι, ανάμεσά τους οι Edward και Annie, θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν τις φωλιές τους», ανέφερε το ενυδρείο.

Το Shedd Aquarium εξήγησε επίσης πώς οι υπάλληλοι συνεχίζουν να φροντίζουν τα ζώα αυτήν την δύσκολη περίοδο. «Παρόλο που είναι περίεργο για όλους εμάς, είναι μια κανονική μέρα για τους πιγκουίνους και τα υπόλοιπα ζώα μας. Οι φροντιστές μας τούς δίνουν συνεχώς νέες δραστηριότητες, εμπειρίες, τροφή και διάφορα άλλα που επιτρέπουν στα ζώα να εκφράζουν την φυσική συμπεριφορά τους», εξήγησαν.


• Λαμία: Ο Δήμαρχος βγήκε παγανιά και «κυνηγάει» παππούδες λόγω κορωνοϊού, στην πλατεία Πά
• Κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο και παραλίγο να σκοτωθεί με το αυτοκίνητό του
• Επικό: Καβάλησε το μηχανάκι του και έβαλε επάνω… 5 γυναίκες για να τις πάει βόλτα παρά τ
• Ενυδρείο έκλεισε λόγω κορωνοϊού και άφησε ελεύθερους τους πιγκουίνους να κάνουν βόλτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής