breaking news Νέο

Ειδήσεις από την Football League

Ειδήσεις από την Football League

Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Football League, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκας είχε τοποθετηθεί επίσημα, λέγοντας πως εφόσον υπάρξει αξιόλογη πρόταση από επιχειρηματία, βολιώτη ή μη, να αναλάβει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να έχει η ομάδα ένα καλύτερο μέλλον. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η διοίκηση του ερασιτέχνη έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του «ισχυρού άνδρα» της ΠΑΕ και ίσως χρειαστεί και από τους ίδιους να βοηθήσουν στην αναζήτηση της λύσης για τον σύλλογο, εφόσον χρειαστεί, προσεγγίζοντας ανθρώπους που θα επιθυμούσαν να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη και στο πρόσφατο παρελθόν έδειξαν την προσήλωσή τους στον σύλλογο που υπηρετούν, καθώς σε δύσκολες περιόδους της ιστορίας του Ολυμπιακού, όπως μετά την αποχώρηση της ομάδας από την Football League το 2016, αλλά και τον Δεκέμβριο του 2017 βγήκαν μπροστά, όπως όφειλαν να κάνουν, ως θεματοφύλακες του συλλόγου.

*

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου με γραπτή δήλωση του απάντησε στην καταγγελία του Γιώργου Παναγόπουλου και σημειώνει πως η μεταβίβαση είναι νομιμότατη και πως αν συνεχιστεί αυτό το «καραγκιοζιλίκι», όπως το χαρακτήρισε θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

*

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Διαγόρας θεωρεί πως θα έπρεπε να δοθεί επίσημα κάτι πιο συγκεκριμένο σχετικά με το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος της Football League.

«Αν κρίνω από τις εξελίξεις όπως για παράδειγμα με τη μετάθεση του Euro, αντιλαμβάνομαι ότι γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να τελειώσουν τα εγχώρια πρωταθλήματα ανά τον κόσμο και τα δικά μας, υποστήριξε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Διαγόρας Μάνος Καμπουράκης. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις που θα σημειωθούν το επόμενο διάστημα με τον κορονοϊό.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει κάτι με βεβαιότητα. Θεωρώ όμως ότι όσο δύσκολο κι αν είναι αυτή τη στιγμή, θα έπρεπε να μας πουν κάτι πιο επίσημο. Να παρθεί μια απόφαση με βάση τα τωρινά δεδομένα. Ότι ναι, θα παίξουμε ή όχι, δεν θα παίξουμε, για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε τον σχεδιασμό μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο έλεος της αβεβαιότητας και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό», κατέληξε.

*

Στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» περιμένοντας το φινάλε της χρονιάς άλλα και την έφεση για το ματς με τον Ο.Φ Ιεράπετρας, αφού τα πάντα είναι ανοιχτά εφόσον αποφασιστεί η συνέχεια της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν σε επιφυλακή και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία μέχρι και την τελευταία στιγμή και τελικά πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής