breaking news Νέο

Κώστας Γεωργιάδης: Κατάλληλη στιγμή για αυτοκριτική

Κώστας Γεωργιάδης: Κατάλληλη στιγμή για αυτοκριτική

Τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στον πλανήτη γη, η παρουσία του κορονοϊού και η ευρεία εξάπλωσή του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να άλλαξε την καθημερινότητά μας, όμως δεν κατάφερε, ακόμη, να μας αποξενώσει, να μας απομακρύνει τελείως από συνήθειες και δραστηριότητες που μέχρι χθες θεωρούσαμε δεδομένες και ήταν το αλάτι της καθημερινότητάς μας.

Έτσι και το σημερινό μενού μας εκτός από την επιδημία του κορονοϊού και τις καταστρεπτικές επιπτώσεις της περιλαμβάνει και λίγο... ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ λοιπόν, Κώστας Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύθηκε στο Κυριακάτικο φύλλο της αθλητικής εφημερίδας «ΜΕTROSPORT» της Θεσσαλονίκης, αφού αρχικά αναφέρεται στον κορονοϊό και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η παρουσία του μιλάει και για το αύριο της ομάδας του, το οποίο θεωρεί συνυφασμένο με την δική του παρουσία, ενώ θεωρεί τώρα με την διακοπή του πρωταθλήματος ότι είναι η καλύτερη περίοδος για αυτοκριτική, υπογραμμίζοντας, ότι αυτό που του δίνει δύναμη είναι η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, αλλά και προς τους συνεργάτες του, της διοίκησης. Μιλώντας δε για την παρουσία του στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ κι αν την θεωρεί πετυχημένη, υποστηρίζει ότι ο απολογισμός δεν γίνεται πάντα με βάση το τελικό αποτέλεσμα, αλλά από το έργο που παραδίνεις σε σύγκριση με ότι παρέλαβες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θεωρεί πετυχημένη την παρουσία του στην ομάδα.

Να δούμε όμως τι ακριβώς υποστηρίζει στην συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ.

-Αναφερόμενος στα νέα δεδομένα που δημιουργείο ο ιός στην χώρα μας ο Κώστας Γεωργιάδης υποστήριξε:

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία επηρεάζει όλους μας. Θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και σύνεση και να υπακούσουμε στις οδηγίες των υπευθύνων: των γιατρών και της κυβέρνησης, για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας. Έχει αλλάξει ριζικά η καθημερινότητα όλων μας. Θα πρέπει να φροντίσουμε ο χρόνος που βρισκόμαστε σπίτι μας να είναι χρήσιμος και ωφέλιμος. Όσον αφορά τα μέτρα προστασίας θεωρώ ότι στην ΒΕΡΟΙΑ εμείς ενεργήσαμε έγκαιρα. Από την πρώτη ημέρα που διακόψαμε τις προπονήσεις κάναμε απολύμανση σε όλους τους χώρους που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές μας και συγχρόνως τους δώσαμε ειδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης».

-Για το πως εκμεταλλεύεται ο ίδιος την αποχή από τις καθημερινές προπονήσεις και την ενασχόλησή του γενικότερα ενεργά με το ποδόσφαιρο.

«Είναι μια καλή στιγμή για έναν απολογισμό. Για το τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα αφιερώνω πολύ χρόνο σχεδιάζοντας το αύριο της ομάδας. Είναι ίσως ο πιο κατάλληλος χρόνος για να κάνει κάποιος την αυτοκριτική του».

  • Και που τον οδηγεί η δική του αυτοκριτική. Ποιά είναι τα συμπεράσματα που βγάζει;

«Πρώτα από όλα χαίρομε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό μου και τους συνεργάτες μου. Δείχνει ότι εκτιμά την προσπάθεια μας και έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο την επόμενη ημέρα».

  • Όσον αφορά για το αν θεωρεί πετυχημένη την μέχρι σήμερα παρουσία του στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΒΕΡΟΙΑΣ, με δεδομένο ότι αυτή έχει χάσει σχεδόν το τρένο της ανόδου στην Super League, που ήταν ο στόχος της;

«Ο απολογισμός δεν γίνεται πάντα με βάση το τελικό αποτέλεσμα. Παίζει ρόλο η αφετηρία. Από που ξεκίνησες και που έχεις φθάσει. Παίζει επίσης ρόλο η δουλειά που έχεις κάνει.

Τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα μας δεν είναι και τα καλύτερα σίγουρα. Αυτό είναι κάτι που με αγγίζει. Από αυτήν την πλευρά δεν είμαι ικανοποιημένος. Από την άλλη όμως υπάρχει η γενική εικόνα της ομάδας, η παρουσία της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που στο μεγαλύτερο κομμάτι ήταν καλή. Λόγω συγκυριών όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και θα μας βοηθούσαν να πετύχουμε τον στόχο μας. Παρουσιάσαμε κάποια κενά σαν ομάδα, εκεί χρειαζόμαστε βελτίωση και εκείνα τα σημεία θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής