breaking news Νέο

Ν.Καρανικόλας προς σύλλογο εστίασης : «Έχω εισηγηθεί μερική ή συνολική απαλλαγή των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων.»

Ν.Καρανικόλας προς σύλλογο εστίασης : «Έχω εισηγηθεί μερική ή συνολική απαλλαγή των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων.»

Στο σύλλογο καταστημάτων εστίασης, απαντά με επιστολή του ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας. Ο κ. δήμαρχος τονίζει ότι έχει εισηγηθεί μερική ή συνολική απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη όσων καταστημάτων και επιχειρήσεων έχουν υποχρεωθεί σε διακοπή της λειτουργίας τους, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί και πρόκειται να συζητηθεί ως εξαιρετικά κατεπείγον προ ημερησίας θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας. Επίσης ζητά από τους καταστηματάρχες εστίασης να συνδράμουν στην οργάνωση συσσιτίου για  στήριξη άπορων δημοτών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Η επιστολή του κ. δημάρχου έχει ως εξής:

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Έλαβα την επιστολή σας σχετικά με την οικονομική δυσχέρεια στην οποία έχουν περιέλθει τα μέλη σας όπως άλλωστε δεκάδες επαγγελματίες και άλλων κλάδων λόγω των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν από την Κυβέρνηση στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό.

Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι  ως Δήμαρχος έχω ήδη εισηγηθεί μερική ή συνολική απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη όσων καταστημάτων και επιχειρήσεων έχουν υποχρεωθεί σε διακοπή της λειτουργίας τους, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί και πρόκειται να συζητηθεί ως εξαιρετικά κατεπείγον προ ημερησίας θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.

Θα ήθελα επίσης να σας γνωστοποιήσω ότι αυτές τις ημέρες επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο οργάνωσης συσσιτίου, ώστε να συνδράμουμε στην στήριξη άπορων δημοτών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Σε αυτό το εγχείρημα σας καλώ, εφόσον το επιθυμείτε, να συνδράμετε και να μας γνωστοποιήσετε αν κάποια μέλη σας, επιθυμούν να συμβάλλουν εθελοντικά στην προετοιμασία γευμάτων (π.χ. μάγειρες) .

Άλλωστε αυτήν την περίοδο όλοι κρινόμαστε για το πως υποστηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας, ιδιαίτερα τα πιο αδύναμα στρώματα της κοινωνίας μας.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξή μου για το γεγονός ότι η επιστολή σας προς εμένα εστάλη μετά τα μεσάνυχτα στο κεντρικό email του Δήμου Νάουσας,  αφού προηγήθηκε η δημοσίευσή της σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επανειλημμένα σας έχω δείξει ότι έχω ευήκοα ώτα και είμαι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην  διάθεσή σας για διάλογο και άμεση επικοινωνία για τα προβλήματα του κλάδου σας, όπως άλλωστε και για όλους τους δημότες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής