breaking news Νέο

Αυστηρότεροι οι έλεγχοι της αστυνομίας τη δεύτερη μέρα

  • Αυστηρότεροι οι έλεγχοι της αστυνομίας τη δεύτερη μέρα
  • Αυστηρότεροι οι έλεγχοι της αστυνομίας τη δεύτερη μέρα

Από νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί της Βέροιας βρίσκονταν στους δρόμους, την Τρίτη, δεύτερη μέρα μετά το μέτρο της απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας, πραγματοποιώντας ελέγχους στα έγγραφα οδηγών και πολιτών.

Είχαν στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και σημεία της πόλης και ζητούσαν τα απαραίτητα έγγραφα ή το sms που πρέπει να διαθέτουν οι πολίτες προκειμένου να μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Από χθες οι έλεγχοι αυστηροποιήθηκαν και οι αστυνομικοί ήταν εφοδιασμένοι με τα μπλοκάκια που θα επιδίδαν πρόστιμα στους παραβάτες της απαγόρευσης και δεν περιόριζονταν μόνο σε συστάσεις, όπως τη Δευτέρα που ουσιαστικά ήταν ημέρα προσαρμογής στο νέο μέτρο, αλλά θα επιβάλλαν πρόστιμα στους πολίτες και τους οδηγούς,  που δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους έξω, με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150 €, χρήματα που θα διατεθούν, αν ω μη γένοιτο! για την ενίσχυση των δομών υγείας.

Ο κορονοϊός είναι στο επίκεντρο των πάντων και η κάθε χώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να θωρακιστεί, για να υπάρχουν όλο και λιγότερα κρούσματα. Νομιμότητα και ψυχραιμία λοιπόν, άλλη επιλογή δεν υπάρχει, στην Ισπανία το πρόστιμο αν βγεί κάποιος έξω είναι 3.000 Ευρώ! 

Εν τω μεταξύ, η κίνηση στους δρόμους της Βέροιας και χθες  ήταν πολύ περιορισμένη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής