breaking news Νέο

Σύλλογος Εστίασης Νάουσας προς δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο : Λάβετε γενναίες αποφάσεις για τους δημοτικούς φόρους και τέλη

Σύλλογος Εστίασης Νάουσας προς δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο : Λάβετε γενναίες αποφάσεις για τους δημοτικούς φόρους και τέλη

Επιστολή προς το  δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα και το δημοτικό συμβούλιο, απέστειλε ο Σύλλογος Εστίασης της πόλης, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του, Άγγελος Χατζηστυλλής. Στην οποία οι επαγγελματίες ζητούν από τους συμβούλους να λάβουν γενναίες αποφάσεις για τους δημοτικούς φόρους και τα τέλη, τονίζοντας ότι ο τζίρος τους την περίοδο της αποκριάς ήταν μειωμένος κατά 60%. Η επιστολή έχει ως εξής :

 

Αγαπητέ Δήμαρχε

η νέα πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έχει επιφέρει ανεπανόρθωτη οικονομική ζημία στον κλάδο μας. Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι η ελάχιστη βοήθεια που μας δίνεται τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς το οικονομικό κενό που έχει δημιουργηθεί στις επιχειρήσεις μας είναι δυσαναπλήρωτο.

Για αυτόν τον λόγο καλούμε εσάς και το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει γενναίες αποφάσεις αναφορικά με τους δημοτικούς φόρους και τα δημοτικά τέλη. Πιο συγκεκριμένα, ζητάμε την απαλλαγή, για όσο διάστημα παραμένουν τα καταστήματά μας κλειστά, των τελών κοινόχρηστων χώρων ,των τελών καθαριότητας και των λογαριασμών της ΔΕΥΑΝ τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τις οικίες μας.

Πέρα από την παρούσα κατάσταση πρέπει να συνυπολογιστεί και η μεγάλη οικονομική πληγή που δεχθήκαμε το διάστημα της Αποκριάς, καθώς η πτώση του τζίρου μας κυμάνθηκε κοντά στο 60% σε σχέση με τα περσινά δεδομένα.

Ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό μας και να στηρίξετε όλες τις επιχειρήσεις στο μέγιστο δυνατό βαθμό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής