breaking news Νέο

Τουλάχιστον 28 εκατομμύρια επιπλέον σε μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων

Τουλάχιστον 28 εκατομμύρια επιπλέον σε μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων

Με εντολή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου προχωρά στην ένταξη 25 νέων πράξεων συνολικού ποσού 28.312.000 €, στη δράση 4.2.1 που αφορά στη «Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν γεωργικό» του υπομέτρου 4.2, με δικαιούχους πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, του αγροδιατροφικού τομέα. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. 

 

Κατόπιν αυτού ο συνολικός προϋπολογισμός των ενταγμένων έργων της δράσης 4.2.1 ανέρχεται σε 376.242.000 €. 

 

Με  την ένταξη και των νέων αυτών έργων, επιβεβαιώνεται έμπρακτα και ουσιαστικά ο βασικός προσανατολισμός του ΥΠΑΑΤ, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την αύξηση της προστιθέμενης αξίας και την εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων της πατρίδας μας.

 

Σημειώνεται ότι οι αιτούντες, που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της νέας απόφασης ένταξης στην  ανωτέρω δράση θα ενημερωθούν  σχετικά με την ένταξη της πράξης  τους, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους στο ΠΣΚΕ , από την αρμόδια Δ/νση Προγραμματισμού και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΥΠΑΑΤ.

 

Η απόφαση θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες http://www.minagric.grhttp://www.agrotikianaptixi.gr και 

http://www.espa.gr .


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής