breaking news Νέο

Κραυγή αγωνίας των επαγγελματιών μας : Να μπουν και οι μέτοχοι μικρών εταιρειών στα μέτρα της κυβέρνησης

Κραυγή αγωνίας των επαγγελματιών μας : Να μπουν και οι μέτοχοι μικρών εταιρειών στα μέτρα της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση αποφάσισε το κλείσιμο όλων των καταστημάτων και ορθά έπραξε. Αποφάσισε σωστά την επιδότηση των εργαζομένων και όλων των επαγγελμάτων που πλήττονται. Επιδοτεί όλους τους αυτοαπασχολούμενους και τις ατομικές επιχειρήσεις και πολύ σωστά πράττει.
Τι γίνεται όμως με τα νομικά πρόσωπα (εταιρίες) που αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς;
Με ποιο κριτήριο βάζει όλους στο ίδιο καζάνι;
Για ποιόν λόγο η πολυεθνική ΑΕ είναι ίδια με την 2μελή ΟΕ που η διαφορά στον κύκλο εργασιών είναι τεράστια;
Πως τα μέλη των εταιριών με μικρό κύκλο εργασιών, που η μοναδική τους βιοποριστική εργασία βρίσκεται εντός της εταιρίας, θα ζήσουν την οικογένεια τους όλο αυτό το διάστημα που θα είναι ενεργά τα μέτρα ;
Δυστυχώς μέχρι σήμερα προκύπτει ότι για τα νομικά πρόσωπα (εταιρίες), πέρα από κάποια μέτρα ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ, θα δοθούν άτοκα δάνεια προς τα τέλη του Μαΐου. Αυτό και τίποτα άλλο.
Λυπάμαι που το λέω αλλά αν η κυβέρνηση δεν ανακοινώσει σοβαρά μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων(μεγάλων και μικρών),κι αν οι αναστολές δεν γίνουν διαγραφές, στο αμέσως επόμενο διάστημα μετά Κορωνοΐου εποχή, η αγορά θα χάσει τις μισές εταιρίες.
Ελπίζω ότι θα επικρατήσει η λογική και η δικαιοσύνη, κι έπειτα θα ευχηθώ να βγούμε αλώβητοι και υγιείς από αυτή την κατάσταση.

 

Σημαντική η αναφορά του Μάρκου Μίνγκα, αντιπροέδρου του συλλόγου εστίασης Νάουσας, που οφείλει να την εξετάσει το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής