breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι, δεν άντεξα αυτές τις μέρες, βλέποντας τα κορίτσια της τρίτης ηλικίας, άβαφα, με την τρίχα την άσπρη να κάνει κρα στο κόκκινο μαλλί, να βγαίνουν στη λαϊκή, φορώντας τη μάσκα πάνω από τη ρίζα, όπως φορούσαμε νέοι τα ρέυμπαν, για να καλύπτονται οι ατέλειες και πήρα τηλέφωνο τον Κυριάκο.

 

Όχι τον Μητσοτάκη ρε, το Βελόπουλο, Α, όλα κι όλα, ο Αρ(α)κάς όσο να ‘ναι την έχει την αδυναμία του στον Κυριάκο. Διότι από αυτόν μάθαμε το μυστικό των Μάγιας για το τέλος του κόσμου το 2012, από τα τρία βιβλία του και ένα αντισηπτικό τζελ δώρο, συν δύο κηραλοιφές, μάθαμε για τους ΕΛ που θα κυβερνήσουν τον κόσμο.

 

Παράπονο δεν έχουμε από τον Κυριάκο, να πέσει φωτιά από τον Όλυμπο να τον κάψει.

 

Παίρνω λοιπόν στο τηλεφωνικό κέντρο, που γίνονταν χαμός και λέω «σας παρακαλώ, τον Κυριάκο θέλω».

 

«Κύριε μου», μου απαντούν, «ο πρόεδρος είναι απασχολημένος στη Βουλή, μήπως θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε εμείς»;

 

«Τι λες μωρή», της απαντώ της τηλεφωνήτριας, «αν θέλω να παραγγείλω, τηλέφωνο θα σας πάρω»; «Θα στείλω μήνυμα στον Κυριάκο, να στείλει τόνους κηραλοιφές για αδυνάτισμα, για χειραψίες, για τα ρευματικά μου που πονάνε, με τόση βροχή και κρύο που τραβάμε».

 

Με αυτά και με τα άλλα, την ψάρωσα τη μαντάμ και τσααακ, μου δίνει στη γραμμή τον Κυριάκο. Μετά τα εμπρός, κανά δυο εμβατήρια ,μεταξύ τους και το «τι ζητούν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία, τι ζητούν οι Σλάβοι στα ελληνικά χωριά», για να ανυψώσουμε και λίγο το ηθικό μας, μου απαντά ο Κυριάκος.

 

«Χαίρε Συνέλληνα» μου ρίχνει ο πρόεδρος και γέμισαν τα μέσα μου από εθνική περηφάνια. «Πρόεδρε, σε όλα όσα μας είπες, βγήκες σωστός. Και με τις κηραλοιφές με φυσικά βότανα από το Άγιον Όρος κόψαμε το κάπνισμα, αδυνατίσαμε, κάνουμε χειραψίες και με το Μητσοτάκη και δεν παθαίνουμε τίποτε, αλλά κάτι πρέπει να βρεις τη συνταγή για το μαγικό χάπι, που θα βάφει μόνο του τις ρίζες των κυριών, από 80 Απριλίων και άνω. Κάντο και σε βλέπω για πρωθυπουργό», του είπα.

 

Εγώ πάντως το μετέφερα στον πρόεδρο. Τώρα αν θα είναι έτοιμη η παραγωγή πριν το φάρμακο του κορωνοιού, δεν ξέρω. Αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε ρε. Ναι ρε, στον Κυριάκο. Εδώ πιστεύετε στον άλλο τον Κυριάκο, Καθένας μας ζει το μύθο του, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.


ηλικιωμένη-μάσκα-λαϊκή αγορά
Κ.Μητσοτάκης
Βελόπουλος
Βελόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής