breaking news Νέο

Nίκος Αναστασόπουλος: "Για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου"

Nίκος Αναστασόπουλος:

«Για μια ακόμη φορά σήμερα επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που είναι καλύτερη, δημιουργεί ευκαιρίες, όμως δεν καταφέρνει να σκοράρει, να δέχεται από το πουθενά γκολ και να βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Εμείς μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε με τον αντίπαλο να βρίσκει τον τρόπο να πετύχει τέρμα και να παίρνει κεφάλι στο σκορ.

Παρά την ψυχρολουσία με το γκολ που δεχθήκαμε καταφέραμε να αντιδράσουμε και να ισοφαρίσουμε σχετικά γρήγορα και στην συνέχεια να έχουμε ευκαιρίες για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στο διάστημα που απέμενε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους χώρους προς την εστία του με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις ανάλογες ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα ακόμη τέρμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Με βάση την σημερινή εμφάνιση που θεωρώ ότι ήταν καλή, πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε και το οποίο δυστυχώς δεν πήραμε σήμερα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής