breaking news Νέο

Κρατάει την καλή απόδοση η ΒΕΡΟΙΑ

Κρατάει την καλή απόδοση η ΒΕΡΟΙΑ

Μπορεί η ΒΕΡΟΙΑ να μην κατάφερε να πάρει βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όμως κέρδισε την αγάπη των 600 περίπου φιλάθλων της που βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο και τον σεβασμό του αντιπάλου της, με την εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο.

Μια ομάδα που κτίστηκε από το μηδέν και με ελάχιστα χρήματα, απέναντι σε έναν αντίπαλο, το ρόστερ του οποίου αποτελείται από παίκτες που έχουν φάει με το κουτάλι το πρωτάθλημα της Super League και που έχει για στόχο την άνοδό του στην μεγάλη κατηγορία της χώρας μας.

Και όμως μέσα στο γήπεδο η ζυγαριά σε ολόκληρη την διάρκεια σχεδόν του αγώνα έγερνε προς την ομάδα που διαθέτει την πιο νεανική ενδεκάδα του πρωταθλήματος της Football League. Κι αν τελικά δεν κατάφερε να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας ας όψεται ο ρέφερι από τα Γρεβενά που έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Μπαστιάνου και δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά και στον ανύπαρκτο φάουλ που κατελόγισε στο 87' και από το οποίο προήλθε το γκολ της Καλαμαριάς με το οποίο πήρε τους τρεις βαθμούς.

Το προχθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν το πρώτο επίσημο της νέας ΒΕΡΟΙΑΣ και αυτό που κρατάει είναι η πολύ καλή της εμφάνιση, πάντα με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Το πρόβλημα της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως φάνηκε στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα και κυρίως αυτό κόντρα στην Καλαμαριά την περασμένη Κυριακή, δεν είναι αγωνιστικό. Η ΒΕΡΟΙΑ αγωνιστικά μπορεί να τα καταφέρει άνετα και να πετύχει τον φετινό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Το φετινό πρόβλημα της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι οικονομικό. Αν η ΒΕΡΟΙΑ αντέξει οικονομικά, καθώς έχει κλείσει η στρόφιγγα και δεν μπορεί να εισπράξει τα χρήματα που της οφείλονταν από το περσινό τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και τις διάφορες επιχορηγήσεις με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να ασφυκτιά οικονομικά.

Αν λοιπόν καταφέρει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της που βέβαια δεν είναι και ασήκωτες, αφού τα συμβόλαια των παικτών – όλα μαζί – μόλις και μετά βίας αγγίζουν τις 250.000 € τότε η ΒΕΡΟΙΑ θα κάνει μια ευχάριστη χρονιά, αφού οι παίκτες που απέκτησε και μικρά συμβόλαια διαθέτουν και το ταλέντο τους περισσεύει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής