breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Εσώκλειστοι όλων των χωρών ενωθείτε. Τελικά ο σύντροφος Μαρξ και ο σύντροφος Ένγκελς είχαν δίκαιο, όταν καλούσαν τους προλετάριους όλου του κόσμου να ενωθούν.

 

Έτσι και ο σύντροφος Πέτρος Κόκκαλης, την ώρα που από το πολύ κλείσιμο στο σπίτι, έχουμε πάρει δυο κουβάδες αντικαταθλιπτικά και τέσσερις αγχολυτικά, βγήκε στην τηλεόραση και μας είπε ότι με το ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες, τη «Μέκκα» του ευρωπαϊκού καπιταλισμού, πολεμά τον εχθρό, που είναι το αόρατο χέρι της αγοράς...

 

Βέβαια ο Πέτρος έχει δίκαιο. Το ζήτημα είναι πώς πολεμάς την καταραμένη αγορά;  Χωρίς μια στην τσέπη, με καφέ και παξιμάδι, όπως ο Αρ(α)κάς ή με ντομ περινιόν, χαβιάρια, αστακούς, φιλετάρες και γκόμενες πολυτελείας, όπως ο κυρ Πέτρος.

 

Εκτός αν τα είπε υπό την επήρεια της πίπας της ειρήνης, οπότε πάμε πάσο.

Έτσι και ο Σόρος, αν χτυπήσει κανά LSD, θα νομίσει ότι είναι η μετενσάρκωση του Ούγκο Τσάβες.

 

Με αυτά και με τα άλλα, το ασφαλέστερο μέρος να μείνεις σε αυτή την περίοδο της πανδημίας είναι η Βόρεια Κορέα. Να στείλουμε κανά τηλεγράφημα στο σύντροφο του Πέτρου, τον Κιμ Γιόνγκ Ούν, να του πούμε ότι έχει την καλύτερη χώρα του κόσμου και να πάμε εκεί.

 

Είναι βέβαιο ότι ο κορωνοϊός δεν τολμά να πατήσει πόδι στη χώρα του σοσιαλισμού. Αλλά και αν πατήσει, μέσω ανθρώπου, ο Κιμ είναι εκεί και ξέρει καλά τη θεραπεία. Μια σφαίρα στον κρόταφο. Α, όσο να ‘ναι, ο σοσιαλισμός έχει ξεφύγει πλέον από την εποχή με το....κονσερβοκούτι. Τώρα η δουλειά γίνεται παστρικά.

 

Ναι ρε, γουστάρουμε Κιμ, αρκεί να να πάμε να μείνουμε μαζί του. Και να τα πούρα Αβάνας, και να οι βότκες δώρο του Στάλιν στον παππού του, και να οι δίμετρες ασιάτισσες καλλονές, που σε βάζουν κάτω και λες το Λένιν, Γκορμπατσόφ.  Ο σοσιαλισμός στο μεγαλείο του ρε. Εκεί άλλωστε δεν χρειάζεται να είσαι εσώκλειστος, λόγω πανδημίας. Αναλαμβάνει ο Κιμ, αν είσαι κακό αγοράκι και σε στέλνει σε ένα ξεγυρισμένο γκούλαγκ και κάνεις τέτοια δίαιτα, που ούτε η αλοιφή του Βελόπουλου δεν μπορεί.

 

Εμπρός της γης οι κολασμένοι, της πείνας σκλάβοι, εμπρός, εμπρός. Πάμε Κόκκαλη και Κιμ, για να δυναμώσουμε την επανάσταση, σύντροφοιιιι!


Κιμ Γιόνγκ Ούν
Πέτρος Κόκκαλης
πούρα Αβάνας
Στάλιν
Επανάσταση του Οκτώβρη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής