breaking news Νέο

Δωρεά με «ξένα κόλλυβα» - Του Αλέκου Χατζηκώστα

Δωρεά με «ξένα κόλλυβα» - Του Αλέκου Χατζηκώστα

Η σχετική είδηση έχει ως εξής :«Με χιλιάδες μάσκες και ειδικές στολές ενισχύεται το προσωπικό του ΕΣΥ που δίνει τη μάχη με τον κορονοϊο έπειτα από δωρεά της ΔΕΗ. Το πρωί της Δευτέρας αφίχθηκε, με ειδικά ναυλωμένη πτήση, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μια μεγάλη ποσότητα μέσων ατομικής προστασίας, που αποτελεί το πρώτο μέρος της δωρεάς της ΔΕΗ στο ΕΣΥ, συνολικού ύψους 5 εκατ. ευρώ. Το υγειονομικό υλικό που παραλήφθηκε σήμερα, αποτελείται από 507.600 μάσκες τύπου FPP2 και 12,022 προστατευτικές στολές τύπου Tyvec. Σε δηλώσεις του ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ τόνισε: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη ΔΕΗ για αυτή την πρωτοβουλία της. Μια πρωτοβουλία που στηρίζει την ευρύτερη εθνική μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Και για να το σκεφτούμε όλοι καλά τι κάνει η ΔΕΗ: παίρνει 0.8 ευρώ από τους λογαριασμούς του καθενός μας κάθε χρόνο, μαζεύει 5εκατ. ευρώ – γιατί είχε 6.5 εκατ. πελάτες – και στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Με πολύ λίγα χρήματα από τον καθένα μας, από κάθε πελάτη της δηλαδή, στηρίζει αυτή τη μεγάλη μάχη. Μπράβο ξανά!»

 

Φυσικά δεν είναι η πρώτη μεγάλη εταιρεία που προχωρεί σε «αγαθοεργίες» την περίοδο αυτή. Όμως σ’ αυτές τις περιπτώσεις όπως και στη συγκεκριμένη της ΔΕΗ «μας δουλεύουν κανονικά».

 

Ενώ οι λαϊκές οικογένειες με το ζόρι εξασφαλίζουν την πληρωμή των λογαριασμών στη ΔΕΗ λόγω των αλλεπάλληλων αυξήσεων (ενώ πολλές οικογένειες είναι σε «ρυθμίσεις» ή και κατά το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν με κομμένο ρεύμα) , αυτή το έχει ρίξει στις «αγαθοεργίες» με τα δικά μας λεφτά! Άλλωστε ο Κ. Χατζηδάκης είναι αποκαλυπτικός σχετικά με το από ποιων τις τσέπες βγήκε η δωρεά αυτή.

 

Αν ήθελε η ΔΕΗ να στηρίξει πραγματικά τον λαό ας «πρόσφερε» φθηνότερο ρεύμα, ας μην προχωρούσε σε «κοψίματα», ας μη πρόσφερε το δημόσιο αυτό αγαθό στους διάφορους ιδιώτες παρόχους ρεύματος !


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής