breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

Η άποψη του πάγκου

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Απόστολος Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι έδωσαν και την ψυχή τους και έπαιξαν σύμφωνα με το πλάνο που είχαν σχεδιάσει.

Από κει και πέρα ο Καστοριανός προπονητής αναφέρθηκε στην εχθρική διαιτησία που συνάντησε η ομάδα του επισημαίνοντας ότι το γκολ της Καλαμαριάς προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ ενώ δεν της δόθηκε και πέναλτι στην φάση της ανατροπής του Μπαστιάνου.

Από την δική του πλευρά ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που παρουσιάστηκε στην αίθουσα τύπου παραδέχθηκε ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή, με το γκολ που πέτυχε στο 87', ενώ την μέτρια εμφάνιση της ομάδας του την απέδωσε στην κούραση των παικτών της, καθώς έπαιξαν στα πλαίσια του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα και στο άγχος που δημιουργεί η πρεμιέρα.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τις δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνανε στο σημερινό (Κυριακής) παιχνίδι. Έδωσαν και την ψυχή τους και έπαιξαν σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε κάνει.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σήμερα η Καλαμαριά πήρε το παιχνίδι δίχως ουσιαστικά να δημιουργήσει έστω και μία ευκαιρία για γκολ. Όμως με τη δουλειά που κάνουμε κάθε ημέρα στις προπονήσεις είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ενώ αδικηθήκαμε από ορισμένες καθοριστικές αποφάσεις του διαιτητή, καθώς δεν μας δόθηκε πέναλτι στην φάση της ανατροπής του Μπαστιάνου και το γκολ της Καλαμαριάς προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ που κατελόγισε ο διαιτητής σε βάρος της ομάδας μας.

Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή και νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα από κάποιο άλλο παιχνίδι.

Όσον αφορά την υπεροχή που είχε η Καλαμαριά στο παιχνίδι ήταν δική μας επιλογή και της δώσαμε χώρο, για να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

«Η ομάδα μας προέρχονταν από έναν δύσκολο αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο για μας αφού η ΒΕΡΟΙΑ παίζει με διπλή ζώνη άμυνας.

Στο πρώτο μέρος δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κινδύνους στην άμυνα της αντιπάλου μας, όμως στην επανάληψη βελτιώσαμε την απόδοσή μας και δημιουργήσαμε φάσεις από τις οποίες προήλθε και το γκολ.

Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη και αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη ΒΕΡΟΙΑ.

 

Δ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ (παίκτης ΒΕΡΟΙΑΣ)

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι οι συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα και ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Επίσης θεωρώ ότι αδικηθήκαμε και από τις αποφάσεις του διαιτητή, αφού δεν μας έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Μπαστιάνου, ενώ και το γκολ του Απόλλωνα προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ.

Είμαστε μια νεανική ομάδα και έχουμε πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής