breaking news Νέο

Mήπως είναι η πρώτη φορά;

Mήπως είναι η πρώτη φορά;

Μπορεί σήμερα ο Αλέξης Κούγιας να υποστηρίζει ότι η πολυιδιοκτησία είναι αδίκημα και πρέπει να τιμωρείται, πριν ενάμιση περίπου όμως χρόνο υποστήριζε ακριβώς τα αντίθετα. Συγκεκριμένα με αφορμή την τότε είσοδο του γιου του Χρήστου στα διοικητικά του Ιωνικού, σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Sport 24, υποστήριζε ότι δεν θεωρεί την πολυιδιοκτησία αδίκημα.

«Ο καθένας, μπορεί να λέει ότι θέλει», είχε δηλώσει. «Η ζωή όμως εξελίσσεται. Μην ξεχνάτε πόσες ομάδες έχουν πολυιδιοκτησία. Αυτό είναι κλασικό στο εξωτερικό. Η οικογένεια Ανιέλι πόσες ομάδες διαθέτει; Η Ρεάλ Μαδρίτης πόσες ομάδες έχει στην κατοχή της στην Ισπανία; Δηλαδή η Ράγιο Βαγιεκάνο τι είναι; Επειδή δεν το λένε;

Έχω ένα γιο που εξελίσσεται. Θέλω να μην είναι μόνο καλός γιος, θέλω να είναι και μάγκας. Και μάγκας γίνεσαι μόνο μέσα από την επαφή σου με την κοινωνία. Είναι πρόεδρος στο κολέγιο, στην τάξη του, έχει επαφή με τον αθλητισμό, παίζει μπάσκετ. Είναι βάζελος βέβαια. Δεν είπαμε ότι θα κάνει κουμάντο στον Ιωνικό. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ο νυν πρόεδρος είναι φανταστικό παιδί. Θα είναι εγγυητής αυτής της προσπάθειας και να δείτε που θα γίνει κάτι όμορφο»!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής