breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στον τόπο μας, αδέρφια. Λύσις, άκουσον άκουσον, για μάζεμα ροδάκινων, οι πρόσφυγες.

 

Δηλαδή, συγνώμη και με το μπαρδόν, θα αφήσει ο Χασάν και ο Μεχμέτ τη βόλεψη του , με το τζάμπα φαί, ύπνο και το κατοσταρικάκι το μήνα ξηγημένο, ανά άτομο, από τας Ευρώπας και θα πάει στα χωράφια να αραιώσει και να μαζέψει;

 

Τι τον περνάτε τον πρόσφυγα ρε; Για Αλβανό; Που ήρθε και σε 30 χρόνια μέσα έκανε χαΐρι, δουλεύοντας δυο μεροκάματα τη μέρα, όλη η οικογένεια του και τώρα έχει κάνει οικοδομές ολόκληρες στα Τίρανα;

 

Άσε που κορόιδα είναι οι Αλβανοί, να έλθουν στην Ελλάδα πλέον; Όλοι τους πάνε Γερμανίες και Αμερικές, όπου το μεροκάματο είναι χοντρό, κάθονται ένα εξάμηνο και επιστρέφουν βασιλιάδες σπίτια τους.

 

Και αν αναρωτηθείτε τι θα γίνει τελικά, ο Αρ(α)κάς, έχει λύση. Να βάλει η Νου Δου, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, ο Βελόπουλος και το Νύχτα 25, τους βουλευτές και τα στελέχη του, που είναι στον κλιματισμό και τις γραφειάρες τους όλη μέρα και να μαζευτούν όλοι αυτοί στον τόπο μας.

 

Πόσοι πληρώνονται χοντρό μηνιάτικο από τα κόμματα; Δεν θα είναι καμιά δεκαριά χιλιάδες; Αφού ούτε οι Αλβανοί έρχονται, ούτε ο Αλημπαμπάς, ας έρθουν αυτοί εδώ, να κάνουν και το...αγροτικό τους, συνάμα, αφού δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους ποτέ!

 

Να έρθει ο Κυριάκος να δουλέψει δωδεκάωρο στα κονσερβάδικα, να έρθει ο Αλέκσης να δουλέψει κλαρκ στους συνεταιρισμούς, να έλθει η Φώφη να κάνει διαλογή, ο Κουτσούμπας να φορτώσει τελάρο, ο Κυριάκος να αραιώσει και να μαζέψει ροδάκινα και ο Γιάνης να κάνει τους υπόλοιπους...αέρα, αφού όσο να ‘ναι το καλοκαίρι στην Ημαθία είναι ιδιαίτερα ζεστό.

 

Να έρθει και ο Τσακαλώτος να δει στη βάρδια τη Σκάρλετ Γιόχανσον, φαντάρο. Θα μου πείτε και οι νέοι μας τι θα κάνουν το καλοκαίρι; Θα κάθονται, αντί να πάνε, όπως πηγαίναμε εμείς, στα κονσερβάδικα και τα χωράφια;

 

Α, όλα κι όλα, μην πειράζετε τη νέα γενιά. Άλλωστε κανείς μας δεν θέλει να γίνουν εργάτες γης. Όλοι μας θέλουμε να γίνουν επιστήμονες. Άσχετα, αν μετά τυλίγουν τα διδακτορικά τους σε μια λαδόκολλα από το ντελίβερι των σουβλατζίδικων.

 

Τέτοιοι που είμαστε, τέτοια μας αξίζουν!


ροδάκινα-εργάτες γης
εργάτες γης
Βαρουφάκης
Βελόπουλος
Μητσοτάκης-Τσίπρας-Γεννηματά-Κουτσούμπας
Τσακαλώτος
ντελιβεράς

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής