breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Να αγιάσει το στόμα του Χαρδαλιά και του Τσιόδρα, χρονιάρες μέρες. Βάλθηκαν, λέει, οι κάτοικοι Αθηνών να μας εξοντώσουν, ερχόμενοι στα χωριά μας το Πάσχα, για να ψήσουν τον οβελία στην αυλή του εξοχικού τους.

 

Και να τιγκάρουμε εμείς με κορωνοϊούς, γρίπες και άλλες μολυσματικές ασθένειες, που φέρουν οι ξετσίπωτες οι πρωτευουσιάνες.

 

Να μας έρθουν εδώ με κάτι μίνι μέχρι τον αφαλό, να κολαστούμε. Τι λες μανδάμ. Θες να ψήσεις οβελία στη Μύκονο; Περιορίσου τώρα σε καμιά μαγειρίτσα στα Καμίνια του Πειραιά με το Μαρινάκη και άσε μας στην ησυχία μας.

 

Θέλετε να ψήσετε αρνιά; Να πάτε στη Σακελαροπούλου, να της πείτε να σας αφήσει να σουβλίσετε στην πλατεία Συντάγματος, κρατώντας φυσικά την απόσταση των 5 μέτρων μεταξύ σας, για να μη σας πιάνει ο κορωνοϊός, αλλά και τα αέρια από το αρνάκι, που θα το έχετε παραγεμίσει με σκόρδο, τρομάρα σας.

 

Θέλετε και εκκλησίες ανοικτές, που δεν πατάτε όλο το χρόνο και πάτε για να τσουγκρίσετε τα αυγά και να τα περιδρομιάσετε, πετώντας τα τσόφλια στο προαύλιο.

 

Όχι λοιπόν, χαμούρες και χαμουτζήδες. Να μείνετε στην Αθήνα σας και ούτε καν να σκεφτείτε να ξεγελάσετε τους τροχονόμους, περνώντας πάνω από βουνά και λαγκάδια, για να έρθετε στα Σέλια και στα Ξηρολίβαδα. Να ξέρετε ότι με το που θα σας δούμε, τσαακ θα σας καταγγείλουμε, όπως έκανε Μάτσας ο σπιούνος.

 

Ψηφίσατε όλοι σας, μαζί με Σαμαράδες και Βενιζέλους, το 2015, ΝΑΙ; Να πάτε τώρα στου Σόιμπλε το σπίτι, να φάτε κανά κρέτσελ, να σας κολλήσει και στο λάρυγγα.

 

Θα πείτε, Αρ(α)κίτες και Αρ(α)κίτισσες και εμείς που ψηφίσαμε ΟΧΙ  και ετοιμάσαμε την τσέπη να τη γεμίσουμε πεντοχίλιαρα με τον Κολοκοτρώνη και δεκαχίλιαρα με τον Παπανικολάου, είδαμε τον Αλέκση να μας την κάνει γυριστή με το τρίτο το μνημόνιο.

 

Και βλέπουμε τώρα τον «για πρώτη φορά αριστερό» φάτσα κάρτα με το πολυτελείας σκυλάκι του και εμείς ούτε το μούργο της γειτονιάς μας δεν μπορούμε να βγάλουμε έξω βόλτα, αφού τον έχουν καπάρει εδώ και μέρες μέσω του 13033 οι κλαδικές της Νου δου. 

 

Κι έρχεται εκείνος με τα πλούτη

και παίρνει την αγάπη ετούτη
και κλέβει του φτωχού τ’ αρνί
και είμαστε και Χριστιανοί.

 

Άρε μεγάλε Τόλη Βοσκόπουλε, πόσο δίκαιο έχεις. Αυτοί δεν μας πήραν μόνο το αρνί, αλλά ούτε καν μπούτι από κοτόπουλο δεν μας άφησαν.

 

Για αυτό λοιπόν, τσιμουδιά, στα σπίτια σας στο Κολωνάκι, την Εκάλη και την Κηφισιά και αφήστε εμάς εδώ στα…μεγαλεία μας!


κατσίκι
κατσίκια
εκκλησία
έλεγχοι
σύνταγμα
σκυλιά
Βοσκόπουλος
ακίνητα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής