breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε!

 

Φαγώθηκε ο Χαρδαλιάς να στείλει φυλακή ιερείς και αρχιερείς μεγαλοβδομαδιάτικα. Και εσύ ρε μεγάλε ποιος είσαι; Ο Άννας ή ο Καϊάφας; 

 

Εσύ που τηρείς με τον κυρ Σωτήρη το μωσαϊκό νόμο, πώς τσουβαλιάστηκες στο τζιπάκι της πολιτικής προστασίας, με 4 άλλους νοματαίους στον τσιγγάνικο μαχαλά;

 

Εκτός αν φοβήθηκες από το σβερκωμένο το Ρομά, που ήταν βαλτός του ΣΥΡΙΖΑ και σας έκραζε, στη Λάρισα.

 

Τι πράγμα είναι αυτό αδέρφια. Γάμος των ρομά στη Λάρισα; Ο Χαρδαλιάς απίκο. Αρραβώνες στην Ξάνθη; Φάντης μπαστούνι ο Νίκος.

 

Πού πας ρε καημένε; Στα κάστρα του ΣΥΡΙΖΑ; Ρε μόνο το Αλέκση ακούνε τα αδέρφια.

 

Μετά έχει άδικο να σε κράζει ο Λάκης ο Λαζόπουλος; Όντως δίπλα στον κυρ Σωτήρη είσαι όπως ο αλήτης δίπλα στην αρχόντισσα.

 

Ναι ρε, σαν τυρέμπορας από την Κολοπετινίτσα μοιάζεις. Που νομίζεις ότι είμαστε ακόμη στην εποχή των Ρέιντζερ και των Κενταύρων της ΟΝΝΕΔ.

 

Όχι κυρ Νικολάκη μας. Θες να γίνεις μάγκας; Πάνε στη Μόρια και πες τους αλαχουακμπάρηδες γιατί συναθροίζονται μαζικώς έξω από τις τράπεζες, παίρνοντας το επιδοματάκι τους.

 

Πάνε πες αυτούς που έκοψαν τις ελιές και τρώνε τα πρόβατα των κατοίκων της Λέσβου, τον Αλή Μεχμέτ και το Σαντάμ Χουσεϊν. να κάτσουν φρόνιμα.

 

Βρήκες τον παπά στο Κουκάκι και έστειλες ολόκληρη ομάδα ΕΚΑΜ να τον συλλάβουν.

 

Την άλλη φορά να στείλεις και τα ΟΥΚ ρε. Δε μου λες κυρ Νίκο μας; Τα αεροπλάνα των Τούρκων που πετούν πάνω από τη Λήμνο, τη Χίο και τον Έβρο τα βλέπεις;

 

Εκεί κι αν σε δω ντε. Ανέβα σε ένα ελληνικό F16 και πέταξε δίπλα τους, φωνάζοντάς τους, την ώρα που θα πετούν πάνω από την Ακρόπολη, stay home, with covid 19, you little bastardς.

 

Αυτό είναι το καθήκον ενός εθνικόφρονος δεξιού, καραμπινάτου. Δεν πολεμήσαμε εμείς στο Γράμμο και  το Βίτσι τους κομμουνιστοσυμμορίτες, για να έρθεις εσύ και να μας απαγορεύσεις το Χριστός Ανέστη.

 

Εκτός και αν και εσύ είσαι...κρυφοσταλινικός. Οπότε το πράγμα αλλάζει κυρ Νίκο μας. Ετοιμάσου για Γιάρο τότε ντεεεεεεε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής