breaking news Νέο

Ημερίδα με Θέμα την Καλλιέργεια Κηπευτικών υπό κάλυψη

Ημερίδα με Θέμα την Καλλιέργεια Κηπευτικών υπό κάλυψη

Με αφορμή την επέτειο 50 ετών καλλιέργειας Κηπευτικών υπό Κάλυψη (Θερμοκήπια) στον Άγιο Γεώργιο και σε συνέχεια των δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου να αναδειχθούν και να προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα, διοργανώνουμε στις 12/11/2017, ώρα 10 π.μ., στο Επιμελητήριο Ημαθίας, μία Επετειακή Ημερίδα με θέμα «Καλλιέργεια Κηπευτικών υπό κάλυψη. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον». Με καταξιωμένους επιστήμονες, ο καθένας στο πεδίο του, επιδιώκουμε αφενός να συμβάλλουμε στη συνεχή επιμόρφωση των παραγωγών κηπευτικών και αφετέρου να δώσουμε την ευκαιρία μίας εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων για την αντιμετώπιση των εμποδίων και των ευκαιριών που υπάρχουν στην προώθηση των προϊόντων σε νέες αγορές.

Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή στήριξαν την ημερίδα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, θέτοντας την προσπάθειά μας υπό την Αιγίδα τους.

Παράλληλη δράση της Ημερίδα θα αποτελέσει και η εκδρομή στο Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 18/11/2017, όπου θα έχουν τη δυνατότητα οι συμμετέχοντες να δουν από κοντά τις πρότυπες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις. Οι δηλώσεις συμμετοχής στην εκπαιδευτική εκδρομή θα κατατεθούν την ημέρα της Ημερίδας στη Γραμματεία.

Καλούμε όλους τους αγρότες και τους συνεργαζόμενους φορείς να συμμετάσχουν στις εργασίες της Ημερίδας και αποτελέσουν μέρος μία δυναμικής ανταλλαγής απόψεων.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής