breaking news Νέο

Απόντος του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ η τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας!

Απόντος του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ η τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας!

Στην αρχή της συνεδρίασης ο πρόεδρος του σώματος, Γιάννης Γιαννούλης διάβασε επιστολή του επικεφαλής του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, Νίκου Κουτσογιάννη, στην οποία αναφέρεται ότι η παράταξή του δεν λαμβάνει μέρος, δεδομένου ότι οι συνεδριάσεις διεξάγονται με τηλεδιάσκεψη και όχι με τη φυσική παρουσία στο δ.σ., αφού τα θέματα δεν είναι επείγοντα και τρέχουσας φύσης, αλλά σοβαρά  Ο κ. Κουτσογιάννης ζήτησε να συζητηθούν, όταν επανέλθει το σώμα σε δημόσιες συνεδριάσεις.

«Αντιληπτό ότι δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος η τηλεδιάσκεψη. Από την άλλη, δεν σημαίνει ότι θα λειτουργούμε μόνο για θέματα εκτάκτων αναγκών. Ο δήμος εξ αποστάσεως συνεχίζει να δημιουργεί, όπως και η κοινωνία. Το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να προχωρήσει.  Πόσο ένα θέμα μπορεί να περιμένει; Μια βδομάδα, δυο μήνες; Έχω συνηθίσει να εργάζομαι εξ αποστάσεως», τόνισε ο δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας.

Είναι η δεύτερη φορά που δεν προσέρχεται ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ. Είχε προηγηθεί η μη συμμετοχή του στην, πρώτη, δια περιφοράς, συνεδρίαση Στη δεύτερη φορά, που ο δήμαρχος άλλαξε τη δήλωσή του, εμφανίστηκε, με  θέματα μάλιστα βαρύνουσας σημασίας. Θεωρώ ότι κάτι συμβαίνει πάλι και θα το δούμε τις επόμενες βδομάδες. Εμείς είμαστε ένα σώμα δημοκρατικό, που παράγουμε πολιτική. Έπρεπε να είναι παρόντες, να εκφράσουν τις αντιθέσεις τους, ώστε να πείσουν τον κόσμο. Με την αποχή δεν οδηγούμαστε πουθενά», είπε ο Αλέκος Χατζηκώστας, από τη ΛΑ.Σ.

 «Εκδηλώνω τη θλίψη μου για τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ. Να εκσυγχρονιστούμε όλοι, να μάθουμε να ζούμε στο σήμερα. Αυτή είναι η αντίληψή τους για τη δημοκρατία και το πώς πρέπει να λειτουργεί, Δεν τη σέβονται», τοποθετήθηκε ο Σταύρος Τσέλιος από την παράταξη της Ίλιας Ιωσηφίδου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής