breaking news Νέο

O «Έρασμος» και φέτος στο πλευρό ευάλωτων ομάδων, με δέματα αγάπης

O «Έρασμος» και φέτος στο πλευρό ευάλωτων ομάδων, με δέματα αγάπης

Όπως κάθε χρόνο, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα του 2020, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» εξασφάλισε τη  δυνατότητα για προετοιμασία και προσφορά δεμάτων βασικών ειδών διατροφής για συμπολίτες μας προερχόμενους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

Ο «Έρασμος» αγωνίζεται καθημερινά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των ανθρώπων, ανεξαρτήτως δυσκολιών, ή εποχικών συγκυριών, όπως τη δυσμενή περίοδο που διανύουμε, λόγω επιβεβλημένης καραντίνας ενόψει της πανδημίας COVID-19, κάτι που δυσχεραίνει σημαντικά κάθε κοινωνική δραστηριότητα στη διεκπεραίωσή της.

Μια κατάσταση που επιφορτίζει επώδυνα την ήδη υπάρχουσα ανασφάλεια και αγωνία των εμπερίστατων συνανθρώπων μας, καθιστώντας τους ανίκανους να εξασφαλίσουν τα ως προς το ζην, πόσο μάλλον να έχουν τη χαρά ενός στοιχειώδους εορτασμού της φετινής γιορτής της αγάπης! 

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν στο φετινό δύσκολο έργο μας και μεταξύ αυτών τους εθελοντές μας, καθώς και την ανώνυμη (κατά την επιθυμία της) επιχείρηση (Κ) για την πλούσια και ανιδιοτελή προσφορά ικανών ποσοτήτων κρέατος!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής