breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Σεισμός στην Κοζάνη ταρακούνησε και την Ημαθία. Μετά, όταν λέω στους ντόπιους νεοδημοκράτες ότι από τότε που ήρθε ο Μητσοτάκης στην Ημαθία, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, έχουν συμβεί τα πάντα, λιμοί, λοιμοί, λόγω των λιμών και σεισμοί. 

 

Τώρα μόνο ένας καταποντισμός μας μένει, για να επιβεβαιωθούν οι γραφές. Λέτε;

Καλομελέτα κι έρχεται. 

 

Βέβαια το κακό δεν ξεκίνησε πέρσι, αλλά πριν πέντε χρόνια, όταν ήρθε ο Κούλης στη Βέροια, ως υποψήφιος πρόεδρος της Νου Δου. Και η μισή Βέροια δεν είχε ρεύμα, χειμώνα καιρό!

 

Μήπως να γίνει ένας εξορκισμός στου Μαξίμου; Αυτό δεν είναι πρωθυπουργικό μέγαρο, αλλά ο Καιάδας.

 

Όχι ο κολλητός του φίρερ Μιχαλιολάκου, ο φυσικός στη  Σπάρτη. 

 

Κολλητός του Κυριάκου είναι ο Χαρδαλιάς. Καλό παιδί, δεν λέω. Αφού σκέφτομαι να κάνω Πάσχα σε καμιά κατακόμβη, για να μη με πιάσει και με στείλει φυλακή.

 

Έλα όμως που κατακόμβες δεν έχουμε στην Ελλάδα και για να πάμε Ρώμη, κομματάκι δύσκολο.

 

Σήμερα, πάντως, ετοιμάζω το σχέδιο για το πώς θα μπω στο κοιμητήριο, για να ανάψω λαμπάδα και να ψάλλω το Χριστός Ανέστη, χωρίς να με πιάσουν τα ΕΚΑΜ.

 

Υπάρχουν δύο λύσεις. Είτε να φωνάξω την τσακαλαρία της γειτονιάς και να κάνουμε μπούγιο ντυμένοι με μπούρκες και φωνάζοντας αλάχου άκμπαρ, οπότε θα μας ανοίξουν χαλαρά τις πόρτες, είτε να καλέσω τη Ραχήλ Μακρή.

 

Θα τη βάλω μπροστά, για αντιπερισπασμό, να φωνάζει με τη Δούρου λευτεριά στους κεκοιμημένους και θα μπω αλά Τζον Ράμπο από την πίσω μεριά, με  Μ16, οπλοβομδίδες και αντιαρματικά. Και όποιος θέλει ας με πιάσει ρε.

 

Και κατά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου αρχίζω τις ριπές προς την καμπάνα και να τα RPG και να οι οπλοβομβίδες και αν μπορούν ας πουν και τίποτε.

 

Φοβάμαι μόνο να μη σηκωθούν οι γηραιοί θιασώτες της χούντας και νομίσουν ότι ξαναγίνεται η «επανάσταση» και πιάσουν τα «Χριστός Ανέστη» και τα «Ελλάς Ανέστη» και τότε ποιος μας γλιτώνει από το ξύλο αδέρφιαααα. Θα γίνει του ΕΑΤ ΕΣΑ, χρονιάρες μέρες πλησιάζουν!

 

Υ.Γ Ο Αρ(α)κάς εύχεται στους φανς του Καλή Ανάσταση και του χρόνου καλοί...πολίτες. Θητεία είναι θα περάσει!


Μητσοτάκης-γελοιογραφία
Μέγαρο Μαξίμου
Καιάδας
Δούρου-εκκλησία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής