breaking news Νέο

Στο Αλκαζάρ παίζει το Σάββατο η ομάδα της Βέροιας

Στο Αλκαζάρ παίζει το Σάββατο η ομάδα της Βέροιας

Η ΒΕΡΟΙΑ, όπως βέβαια και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, αυτή τη φορά εκτός έδρας, στο γήπεδο του Αλκαζάρ της Λάρισας με αντίπαλο τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Απόλλωνα.

Η δεύτερη αγωνιστική της Football League ξεκινάει το Σάββατο με την αναμέτρηση της Καλαμαριάς, με την Σπάρτη, που θα καλυφθεί από την δημόσια τηλεόραση, όπως και ο αγώνας Τρίκαλα – Άρης που διεξάγεται την Κυριακή το απόγευμα.

Την Κυριακή αγωνίζεται και η ΒΕΡΟΙΑ, όπως ήδη αναφέραμε με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας και το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στο Αλκαζάρ.

Ο Καστοριανός προπονητής της «Βασίλισσας» Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με απουσίες βασικών του ποδοσφαιριστών και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Εξ' άλλου ο κυριακάτικος αντίπαλος ΑπόλλωνΛάρισας είναι αντίπαλος που βρίσκεται στα μέτρα της ΒΕΡΟΙΑΣ και προέρχεται από δύο ήττες.

Μία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας με 1-0. Ενώ μεσοβδόμαδα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου είχε γνωρίσει την συντριβή στην έδρα του, το γήπεδο του Αλκαζάρ από την ΑΕΚ με 0-7. Ένα σκορ που έγινε η αιτία να απομακρυνθεί ο προπονητής με τον οποίο ξεκίνησε την χρονιά.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως και όλες οι μέχρι σήμερα προπονήσεις τους, πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα και δίχως, όπως ήδη αναφέραμε προβλήματα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής