breaking news Νέο

Εκεί ακόμη παίζουν!!

Εκεί ακόμη παίζουν!!

Λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι πλέον οι αθλητικές δραστηριότητες που συνεχίζονται σε ομαδικά αθλήματα.

Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου γίνονται πλέον κανονικά στην Ανγκόλα, το Μπαχρεϊν, τη Σιγκαπούρη, το Μπουρούντι και το Τουρκμενιστάν.

Τον κορονοϊό δεν δείχνουν να φοβούνται ούτε στη Νικαράγουα, παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν από τους ποδοσφαιριστές.

Πρόσφατα μάλιστα ποδοσφαιριστές της Ντίρατζεν σε ένδειξη διαμαρτυρίας εμφανίστηκαν σε παιχνίδι φορώντας προστατευτικές μάσκες!

Κανονικά άρχισε και το πρωτάθλημα στη Λευκορωσία το οποίο μάλιστα διεξάγεται παρουσία φιλάθλων και είναι το μοναδικό αυτή την εποχή που πραγματοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Λίγκα της Αυστραλίας από την δική της πλευρά πριν δύο περίπου εβδομάδες και κάτω από το βάρος της έντονης κριτικής από πολίτες και Μ.Μ.Ε. της χώρας της αποφάσισε να διακόψει το δικό της πρωτάθλημα, ενώ λίγο νωρίτερα το ίδιο είχε κάνει και η Λίγκα του μπάσκετ της Αυστραλίας.

Από τις τελευταίες χώρες που διέκοψαν το πρωτάθλημά τους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι η Νιγηρία, ενώ την ίδια στιγμή η Κίνα, από την οποία ξεκίνησε το οδοιπορικό του ο κορονοϊός και μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε επιχειρεί να επιστρέψει σταδιακά σε ρυθμούς κανονικότητας, ανακοίνωσε ήδη την έναρξη των πρωταθλημάτων της (του μπάσκετ στις 15 Απριλίου και του ποδοσφαίρου στις 18 Απριλίου).

Τέλος μέσα στον Μαϊο, όπως ανακοίνωσε και η γερμανική Λίγκα θα ξεκινήσει και η Bundesliga.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής