breaking news Νέο

Από την επίσκεψη Μανιάτη στη Βέροια…

Από την επίσκεψη Μανιάτη στη Βέροια…

Γιάννης Χασιώτης, Κώστας Ασλάνογλου και Τάσος Τόλιος ήταν τα πρόσωπα που -εκ των πραγμάτων βέβαια είχαν αυτή την υποχρέωση – υποδέχθηκαν το Γιάννη Μανιάτη στο... κατώφλι του Δημαρχείου, κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην πόλη της Βέροιας.

Μάλιστα, ο κ. Μανιάτης υπήρξε συνεπέστατος στο χρόνο  άφιξής του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας – 11:45 σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρξε -, ενώ λίγο μετά, στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν άφησε στο... απυρόβλητο και κάποιους ανθυποψηφίους του. Συγκεκριμένα, ο κ. Μανιάτης αναφερόμενος στη Φώφη Γεννηματά και στο Σταύρο Θεοδωράκη, σημείωσε πως «αμφότεροι, ό,τι είχαν να προσφέρουν, το προσέφεραν. Έχουν βέβαια οι δυο τους ένα σημαντικό έργο», είπε, «αλλά δεν μπορούν να κάνουν την ανατροπή». Για δε το Γιώργο Καμίνη, ο κ. Μανιάτης ανέφερε ότι «θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το προσωπικό του στίγμα και ταυτόχρονα λειτουργώντας ως Δήμαρχος Αθηναίων».

Επιπλέον, ο κ. Μανιάτης επεσήμανε χαρακτηριστικά : «Πρέπει να δημιουργήσουμε στην πολιτική ένα νέο πολιτικό πολιτισμό και να αξιολογήσουμε το τι έκανε ο καθένας μας στη ζωή του πριν μπει στην πολιτική, τι προσέφερε στην πολιτική και τι προτείνει».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής