breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τι είναι αυτή η Κεραμέως, νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες; Εδώ μέχρι και ο Οικονόμου στο ΣΚΑΙ, που πάει εκκλησιά κάθε Πάσχα, της ευχήθηκε "Χριστός Ανέστη" και αυτή του απάντησε χρόνια πολλά. 

 

Θα μου πείτε, καλά που δεν του είπε χρόνια πολλά από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ή ακόμη χειρότερα Αλάχου Άκμπαρ, διότι πολυπολιτισμό και πανθρησκεία προετοιμάζουμε, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

 

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι οι Φαρισαίοι με τα 30 αργύρια του Ιούδα αγόρασαν τον αγρό του Κεραμέως, για να θάβουν τους ξένους στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος και εκλήθη αγρός αίματος.

 

Όχι ρε, δεν τα πιστεύω όλα αυτά για τη Νίκη μας. Η γυναίκα τυχαία πήγε στη Λέσχη και τυχαία δεν απάντησε Αληθώς Ανέστη. 

 

Τι πρέπει, να φάει τη δουλειά του Βελόπουλου, που όλη τη Σαρακοστή σταυροκοπιόταν καθημερινά από τις εκπομπές του και έκραζε τη ΝΔ, γιατί έκλεισε τις εκκλησιές, πουλώντας αβέρτα τις θαυματουργές αλοιφές του δια πάσαν νόσον (το λήγουμε εδώ έτσι, μην μας πάρει σβάρνα το ΕΣΡ).

 

Κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι τη διόρισε στο υπουργείο Παιδείας η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ;

Μα τόσο αλητεία πια!

 

Ποιαν, τη Νίκη, που από αγρυπνία σε παρακλήσεις πάει καθημερινά. Τι λέτε ρε παλιοάθεοι μπολσεβίκοι;

 

Η Νίκη είναι πρότυπο ορθοδοξίας. Αφού σε λίγο θα τη δούμε με τσεμπέρι και φούστα μέχρι τα νύχια, μαλλί άβαφο-κότσο να δίνει συνεντεύξεις στο περιοδικό "Προς τη Νίκη".

 

Άντε ρε, θα τη δείτε σε κανά συνέδριο της Νου Δου,  να τραγουδά το ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία, αγκαλιά με τον Κυριάκο και τότε θα καταρρεύσουν οι κακές γλώσσες

 

Τώρα βοδινές θα είναι, χοιρινές, ένας...Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος ξέρει.

 

Βοήθειά σας και καλό ραμαζάνι. Να κοιμάστε όλη μέρα και το βράδυ να περιδρομιάζετε τα ατζέμ πιλάφια, τα μέλια και τα 72 ουρί του παραδείσου και μάλιστα χωρίς ιατρική υποβοήθησηηηηη.


Βελόπουλος
Μητσοτάκης-Κεραμέως

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής