breaking news Νέο

Συζήτησαν αλλά δεν αποφάσισαν

Συζήτησαν αλλά δεν αποφάσισαν

Μπορεί να μην πάρθηκε οριστική απόφαση στην προχθεσινή προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των 12 ομάδων της Super League 2, στην οποία συμμετείχαν και τρεις εκπρόσωποι της Football League, όλα όμως δείχνουν οριστική διακοπή των αντίστοιχων δύο πρωταθλημάτων ή τουλάχιστον με αυτή τη λύση συμφωνεί η πλειοψηφία των ομάδων.

Η τελική απόφαση θα παρθεί στην επόμενη τηλεδιάσκεψη και αφού προηγουμένως η επιτροπή που σχηματίστηκε επισκεφθεί τον υφυπουργό Αθλητισμού για να συζητήσει θέματα που απασχολούν τις ομάδες των δύο κατηγοριών, από τα οποία τα περισσότερα δημιουργήθηκαν από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Κορονοϊού.

Την επιτροπή απαρτίζουν τέσσερις εκπρόσωποι ομάδων της Super League 2 και συγκεκριμένα του ΠΑΣ Γιάννινα, του Απόλλωνα Σμύρνης του Λεβαδειακού και των Χανίων και δύο της Football League, των Τρικάλων και του Ιάλυσου.

Εκτός των άλλων στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε και το θέμα της αναδιάρθρωσης των δύο κατηγοριών με τις απόψεις να διϊστανται, με την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων πάντως να ψηφίζει αναδιάρθρωση.

Το ερώτημα βέβαια είναι πως θα γίνει η κατάταξη των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα, από την στιγμή που απομένουν κρίσιμα και καθοριστικής σημασίας παιχνίδια, εφόσον βέβαια επικρατήσει η άποψη της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, παρότι πάνω σ' αυτό το θέμα η UEFA έχει δώσει απάντηση: Ο υπολογισμός των βαθμών θα γίνει ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής