breaking news Νέο

Μάκης Ισαακίδης : «Κύριοι της κυβέρνησης, μην καθυστερείτε άλλο, αφήστε μας να πράξουμε, για να παράξουμε»!

Μάκης Ισαακίδης : «Κύριοι της κυβέρνησης, μην καθυστερείτε άλλο, αφήστε μας να πράξουμε, για να παράξουμε»!

Ιδιαίτερες σημαντικές οι παρατηρήσεις του τέως προέδρου του ΙΣΗ, Μάκη Ισαακίδη, για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η μεσαία-παραγωγική τάξη, από τα ληφθέντα μέτρα για τον covid 19. Η σημαντικότερη διαπίστωση στο σημείωμά του; «Το ότι από τους 10 ανθρώπους που κυκλοφορούν, οι 8 έχουν άσπρα μαλλιά, δηλαδή ηλικίες από 65 χρονών και άνω. Δηλαδή αυτοί για τους οποίους θυσιαστήκαμε οικονομικά τους δύο μήνες, είναι αυτοί που πρώτοι κατάργησαν τα μέτρα και κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα»! Αξίζει να διαβάσετε τα όσα τονίζει ο φίλος γιατρός :
«Δεν συνηθίζω να γράφω προσωπικές σκέψεις. Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω την σημερινή πραγματικότητα, αναφέρομαι στις συνθήκες του "κορονοϊού" ή νόσος covid 19. Οφείλω να συγχαρώ την Ελληνική Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος της "πανδημίας". Τα νούμερα την δικαιώνουν. Όμως μετά από δύο μήνες "μέτρων" και προφυλάξεων φτάσαμε στο σημείο που ελέγξαμε την νόσο. Θεωρώ ότι πλέον πρέπει να προχωρήσουμε με την σταδιακή άρση των μέτρων, με σταθερά και γοργά βήματα. Η οικονομία μας δεν αντέχει άλλο. Η μεσαία - παραγωγική τάξη "βογκάει". Η αφορμή για την δημοσιοποίηση των σκέψεών μου οφείλεται στην παρατήρηση της σημερινής κατάστασης. Παρατηρώ λοιπόν ότι σήμερα αλλά και τις τελευταίες ημέρες από τους 10 ανθρώπους που κυκλοφορούν οι 8 έχουν άσπρα μαλλιά, δηλαδή ηλικίες από 65 χρονών και άνω. Δηλαδή αυτοί για τους οποίους θυσιαστήκαμε οικονομικά τους δύο μήνες είναι αυτοί που πρώτοι κατάργησαν τα μέτρα και κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΈΧΟΜΑΙ.
Ζητώ λοιπόν από την Πολιτεία να ρίξει όλο το βάρος των ενεργειών της στους ενεργούς πολίτες, αυτούς που θα πάρουν στις πλάτες τους την Ελλάδα μας και θα τη σηκώσουν. Το δημόσιο σύστημα υγείας είναι πλέον αρκετά καλά οργανωμένο. Οι Γιατροί και οι Νοσηλευτές αλλά και οι λοιποί εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας απέδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν την όποια δύσκολη κατάσταση παρουσιαστεί από εδώ και πέρα. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ»!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής