breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά αδέρφια, με αυτό τον κορονοϊό που μπλέξαμε, δεν χάσαμε μόνο τα αυγά και τα πασχάλια, αλλά και την κοινωνική μας ζωή.

 

Δεν είναι απαραιτήτως και κακό, γιατί φανταστείτε να στέλνετε δώρα σε γάμους και σε βαπτίσια, τη στιγμή που έχει πέσει λόρδα ξεγυρισμένη.

 

Άντε να κρεμούσες στο γαμπρό και τη νύφη στην εκκλησία, διότι όσο να ’ναι, μόνο σε ορθόδοξους γάμους πάμε, κανά κεφάλι τυρί ή μια φραντζόλα μορταδέλα.

 

'Η στα βαπτίσια να έπαιρνες για το νεοφώτιστο μια μπεμπελάκ και δυο κουτιά γάλα χωρίς λακτόζη, για να μη γεμίζει συνεχώς τα πάμπερς ο πιτσιρικάς, που είναι ακριβά τα ρημάδια.

 

Αλλά στις κηδείες ρε Χαρδαλιά; Να μην πάμε να ξεπροβοδίσουμε το συγγενή, το φίλο; Να μην πάμε στην εκκλησιά στα σαράντα; Πώς θα φάμε τώρα το κουλουράκι με τον καφέ, το γιαουρτάκι, το τυράκι-φέτα, με τον καφέ της παρηγοριάς; Πάνε και οι γλυκές ελίτσες, πάνε και τα κόλλυβα.

 

Βέβαια το πρόβλημα είναι με την κηδεία της...οικονομίας. Συνεχίστε λίγο ακόμη έτσι και θα τη δείτε να πηγαίνει σαν το σκυλί στο αμπέλι. Και τότε είναι που θα δείτε τα πολιτικά ραδίκια ανάποδα ρε.

 

Διότι δεν μπορεί να τρώτε εσείς αστακούς και φιλέτα, σε χαρτί από βάουτσερ και εμείς να περιμένουμε στη σειρά για ένα τυρί κίτρινο, από την εποχή της αμερικανικής βοήθειας της Ούνρα, και κανά κατεψυγμένο μαμούθ Αργεντινής.

 

Και επειδή το ΠΑΣΟΚ μας την έκανε την κηδεία, όπως είπε ο μεγάλος Χάρρυ Κλινν, τα πεθαμένα πράγματα, τα ψόφια είναι και με τη δική σας κυβέρνηση, αφού πλέον το ΠΑΣΟΚ τα τίναξε τα πέταλα, μετά τις μ@λ@κιες του Γιωργάκη, που τον έκανε βουλευτή η Φώφη, για τη βγάζει φίνα με τη Σουηδέζα, έχοντας στο κεφάλι του και δυο διατροφές.

 

Να ξέρετε ότι εμείς κόλλυβα θα φάμε. Μόνο που θα είναι τα δικά σας, αφού σας κάνουμε μια πάνδημη κηδεία στο Α Νεκροταφείο Αθηνών. Όπως βρεθήκαμε στους γάμους της κυβέρνησής σας, έτσι θα σας κάνουμε τα...σαράντα. ΄Έστω και με σκέτο παξιμαδάκι και φρέντο καπουτσίνο.

 

Συνεννοηθήκαμε κυρ Νίκο; Να τα πεις στον Κυριάκο, να τα πει στο Βρούτση, που σε άλλους μοιράζει εκατομμύρια και στο λαό παχιά...λόγια!


γάμος-βάφτιση
μνημόσυνο
Χαρδαλιάς
Βρούτσης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής