breaking news Νέο

ΙΕ, ΙΕ, ΚΟΡΩΝΟ - ΙΕ. Αν με πάρεις, δεν με μέ

ΙΕ, ΙΕ, ΚΟΡΩΝΟ - ΙΕ.  Αν με πάρεις, δεν με μέ

Λόγω ανόδου της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, ο πάγος που μας κρατούσε μακριά έλιωσε και ο «ΓΙΩΡΙΚΑΣ» επιτέλους, έκανε αποδεκτό το αίτημά μου, για μια σύντομη συνάντησή μας.

Όμως, ο διαρκής μονόλογός του, μέχρι την ώρα του αποχωρισμού μας, αποκάλυψε ότι, η συντάντησή μας, ήταν και δική του επιθυμία. Ανησυχούσε, βέβαια, όπως μου είπε, για την υγεία μου, μα περισσότερο για τις εχθρικές διαθέσεις που έτρεφα εναντίον του διαβόητου ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ή COVID - 19.

Τελικά, όπως αποδείχτηκε, η συνάντησή μας, ήταν, άκρως διαφωτιστική και ωφέλιμη για όλους. Γι αυτό, προς ενημέρωσή σας, κατ' εντολή του βέβαια, κοινοποιώ την συνομιλία μας.

«Κάποιοι, για να αυξήσουν τα πλούτη τους, σας τρομοκρατούν, κι εσείς εκτελείτε πιστά τις εντολές τους. Άλλους τους έντυσαν σαν Αστροναύτες, με στολές και κράνη, κι άλλους τους έκαναν μαϊμούδες, φορώντας τους, σαν φίμωτρο τις μάσκες, και για να σας προστατέψουν, όπως λένε, σας έκλεισαν στα σπίτια, για να ακούτε μόνο τα παραμύθια τους από τις τηλεοράσεις.

Μικροί και μεγάλοι, ειδήμονες και μη, χωρίς να γνωρίζετε την αποστολή του στη γη, βαλθήκατε να τον εξοντώσετε, σαν τον πιο επικίνδυνο δολοφόνο. Βέβαια, εσείς δικαιούστε να φροντίζετε τον εαυτό σας, εφοδιάζοντας τον οργανισμό σας με αντισώματα που θα σας προστατεύσουν από δολοφόνους εισβολείς. Απαγορεύετε όμως στη γη που σας φιλοξενεί  και σας ταϊζει, να πράξει κι αυτή το ίδιο.

Και, αντί να ζητήσετε συγγνώμη για τις πράξεις σας, με τις οποίες την μολύνατε ανεπανόρθωτα, έχετε το θράσος να διαμαρτύρεστε κι από πάνω, χωρίς να σκέφτεστε ποιός απ' τους δυο σας είναι ο πραγματικός δολοφόνος».

Εκείνη τη στιγμή, εντελώς αυθόρμητα, διακόπτοντάς τον, σηκώθηκα όρθιος, βροντοφωνάζοντας: Όσο υπάρχει θάνατος - ΚΟΡΩΝΟΪΕ - δεν σε φοβάμαι. Γι αυτό, ασ' τα παιδιά και πάρε εμέ, αλλά κι αυτούς που μας τρομάζουν.

Τότε, ο «ΓΙΩΡΙΚΑΣ. περιχαρής για την πρόοδό μου, είπε: «Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα» και ανελήφθει.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί του στη διεύθυνση: Έβδομος ουρανός, τρίτο σύννεφο αριστερά.

 

Μουρατίδης Κων/νος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής