breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

«Κούλη είσαι σπίτι, γιατί σε παίρνω και χτυπάει, μήπως να έρθεις και μια βόλτα στη Δανάη; Το τηλεφώνημα θα μπορούσε να είναι και αληθινό και στο κλίμα των ημερών, ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες, οπαδοί του Κυριάκου και του Γιάννη.

 

Ντριν η Μαρέβα στον Κυριάκο στου Μαξίμου, που μάτια αυτός στο κινητό, αφού απ΄ έξω  περνούσε τσαντίρ μαχαλά η Άλκηστη και τον πήραν τα σορόπια τον πρωθυπουργό, ξεχνώντας ότι του είχε ετοιμάσει μπάρμπεκιού πάρτι στη βίλα της Αίγινας η Δανάη Στράτου, σύντροφος του Γιάννη Βαρουφάκη.

 

Μπορεί ο Κυριάκος να είναι λιτοδίαιτος, αλλά η Μαρέβα όσο να ’ναι το διαθέτει το κατιτί της. Άλλωστε Ελληνοπολωνίδα χωρίς λίγο παχάκι δεν λέει. Φαντάσου να περίμεναν να ξεκινήσουν τους αστακούς και τα οστρακοειδή στη σχάρα, που ψάρεψε ο ίδιος ο Γιάνης από τη θάλασσα το Φλεβάρη του 2015, μαζί με το νταούλι που βαρούσε στη Μέρκελ και τελικά ο Τσίπρας της έπαιξε πίπιζα με το τρίτο μνημόνιο.

 

Τίποτα ο Κυριάκος. Μόλις άρχισε η Πρωτοψάλτη να του τραγουδά «Τα πιο ωραία λαϊκά σε σπίτια με μωσαϊκά τα είχαμε χορέψει, γαλάζιο γύψο η οροφή και τα τακούνια μου καρφί κι από την πρώτη τη στροφή, το στόμα εγώ το `χα λατρέψει, ξέχασε και Μαρέβα και αποστάσεις λόγω κορωνοϊού και άρχισε τις στροφές στην πίστα του πρωθυπουργικού μεγάρου.

 

Καλή, δεν λέμε, η Άλκηστη, αλλά πολύ ξενέρωτη. Τραγούδια είναι αυτά;

 

Αντί να πιάσει λίγο Τέρη Χρυσό, που μοιάζει φοβερά στον Κυριάκο και το «τάκα τάκα τα, καρδιά μου πώς χτυπά», μας φλόμωσε στην κουλτούρα.

 

Εδώ που τα λέμε όμως, κρατιέται καλά η άτιμη. Αν και 65άρα, βάζει κάτω και 20άρες. Όσο να ’ναι ζήλεψε η Μαρέβα. Και με το δίκιο της. Κλεισμένος ο Κυριάκος 2 μήνες χωρίς σεξ, λόγω κορωνοϊού, την είδε και γυάλισε το μάτι του. 

 

Νταρτανογυναίκα η Άλκηστη. Εμείς πάντως θα προτείναμε να αλλάξει ρεπερτόριο την επόμενη φορά που θα περάσει με το φορτηγό από του Μαξίμου.

Να χτυπήσει ρε παιδί μου το «μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος» ή «εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να δώσεις το φιλί», να γίνει της Βόρειας Κορέας από κάτω, να σηκωθεί από το κώμα μέχρι και ο Κιμ.

 

Και αν δεν γουστάρει υπονοούμενα ο πρωθυπουργός, άριστη επιλογή θα ήταν, μετά τα όσα έγιναν με τα βάουτσερ και τα δεκάδες εκατομμύρια που έκοψε από την τηλεκατάρτιση, να του τραγουδήσει το «έμπαινε Κούλη, έμπαινε και κάντα όλα λίμπα». Και να έχει και το φορτηγό καμιά 100σταριά ντουζίνες πιάτα να χορέψει ζεμπεκιά απίκο ο πρόεδρος.

 

Αυτό που σίγουρα πάντως δεν θα του τραγουδούσε ήταν το «θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες, 3ης του Σεπτέμβρη να περνάς», γιατί θα σηκώνονταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και θα την έπαιρνε με τη μαγκούρα.

 

Διότι τούτο το άσμα υπήρξε ο κρυφός ύμνος του ΠΑΣΟΚ, να μα τον Άδωνι και το Σκυλακάκη ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες. Θα ήταν δε και unfair, αφού η οικογένεια τα είχε πάντα καλά με τους τέως.

 

Είπαμε να μαζέψει ο Κυριάκος όλους τους παλιοπασόκους στη Νου Δου, αλλά όχι να μας βάλει και η Άλκηστη και το «ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ ανατέλλει μας οδηγεί, ομπρός σε μια Ελλάδα λεύτερη, σοσιαλιστική».

 

Με αυτά και με τα άλλα, εμείς πάντως θα προτιμούσαμε πάνω στην καρότσα το Χάρρυ Κλυνν, ως γύφτο, να ρίχνει το αμίμητο «πατάτες, πάρτε κυρίες μου πατάτες, έλα κυρά μου να δεις το πράμα μου να πάθεις και την πλάκα σου».

 

Να υπάρξει και προμήθεια ντομάτας και ζαρζαβατικών και ο καθένας πρώτος τη...ντομάτα βαλέτω»!!!!


Πρωτοψάλτη-Μητσοτάκης
Μαρέβα-Μητσοτάκης
Στράτου-Βαρουφάκης
Χάρρυ Κλυνν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής