breaking news Νέο

Φράγκος Φραγκούλης : «Τώρα ή ποτέ η διαγραφή του κατασκευασμένου χρέους της χώρας μας και προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια για τις αποζημιώσεις των εσαεί ναζιστών»!

Φράγκος Φραγκούλης : «Τώρα ή ποτέ η διαγραφή του κατασκευασμένου χρέους της χώρας μας και προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια για τις αποζημιώσεις των εσαεί ναζιστών»!

Ανήμερα της εισόδου των ναζιστικών στρατευμάτων στην Αθήνα, την Κυριακή 27η Απριλίου 1941, το εξαιρετικό σχόλιο του επιτίμου αρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγού ε.α, Φράγκου Φραγκούλη. Μέσα σε λίγες σειρές ο Στρατηγός Φράγκος περικλείει την ωμή πραγματικότητα, των «εσαεί ναζιστών», όπως χαρακτηριστικά τονίζει, που έχουν αιματοκυλήσει δύο φορές τον κόσμο, στον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ αναφέρει ότι η Ελλάδα είχε ποσοστιαία τα περισσότερα θύματα από τη σκληρή κατοχή 1941-44. Αναφορές κάνει ο κ. Φράγκος και στο ένα εκατομμύριο και πλέον θύματα της γενοκτονίας στη Μικρά Ασία, τη Θράκη και τον Πόντο, με εμπνευστή της το Γερμανό συνταγματάρχη, Όττο Σάντερ φον Λίμαν, ενώ στέκεται στην ανάγκη διαγραφής του κατασκευασμένου χρέους της χώρας μας, καθώς και την προσφυγή μας στα διεθνή δικαστήρια για τις πολεμικές αποζημιώσεις, που μας οφείλει το Ράιχ.

Σε περιόδους που οι πατριωτικές φωνές «πνίγονται» από τα πληρωμένα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, ο Στρατηγός Φράγκος αποτελεί όαση καθήκοντος και ευπατρίας για το έθνος μας. Διαβάστε την ανακοίνωσή του :

«Έχουν αιματοκυλίσει οι Γερμανοί δυο φορές τον κόσμο και η Πατρίδα μας είχε ποσοστιαία τα περισσότερα θύματα, ενώ την ισοπέδωσαν ολοκληρωτικά..

Δεν πλήρωσαν μετά τον Β’ ΠΠ πολεμικές αποζημιώσεις και τώρα ως Δ’ ΡΑΙΧ μας εξοντώνουν οικονομικά και τους προσκυνάμε!!

Οφείλουμε στη μνήμη ενός εκατομμυρίου και πλέον θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων σε Πόντο, Μικρά Ασία και Θράκη να μην ξεχνάμε τον εμπνευστή της Γερμανό Συνταγματάρχη Όττο Σάντερ φόν Λίμαν, τον εμπνευστή αυτής.

Τώρα η ποτέ, ρύθμιση ή διαγραφή του κατασκευασμένου χρέους και προσφυγή στα Διεθνή Δικαστήρια για τις πολεμικές αποζημιώσεις των εσαεί ναζιστών, τέλεια και παύλα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής