breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά σε αυτή τη χώρα αν δεν έχεις μέσο, ούτε να ξυριστείς μπορείς, αδέρφια. Πήγα σε όλους τους τοπικούς βουλευτές, να μου κανονίσουν ραντεβού για ξύρισμα από Δευτέρα, μέχρι και στο Βρούτση τηλεφώνησα, μπας και έχει κανά βάουτσερ ξυρίσματος, τζίφος. Πατατράκ. Τάχα έχουμε τα μέσα εμείς οι δημοσιογράφοι. Απρίλιο του 2024 το καλύτερο, διαθέσιμο, ραντεβού και αυτό μου το έκλεισε σύντροφος από τον ΕΔΕΣ.

 

Διότι, όπως μεγάλωσαν τα μούσια, του φέρνω λιγάκι του Ναπολέοντα. Όχι του αυτοκράτορα, μη νομίζετε ότι με πείραξε η κλεισούρα. Του Ζέρβα ρε, του καπετάνιου του Εθνικού Δημοκρατικού Ελληνικού Συνδέσμου, του «συμπολεμιστή» του Άρη Βελουχιώτη, στο Γοργοπόταμο.

 

Κάποιοι θα πείτε, καραδεξιός ο Αρ(α)κάς, έπρεπε να γράψει ότι του φέρνει ολιγουλάκι του Άρη. Ναι, σύντροφοι ημείς είμαστε, γουστάρουμε και τους ορθόδοξους αριστερούς και όχι τους δηλωσίες. 

 

Διότι άπαξ και το κόμμα διέγραψε τον Άρη ως προδότη και δηλωσία, ημείς καμιά αντίθετη σκέψη δεν μπορούσαμε να έχουμε.

 

Δεν μπορούμε να παίζουμε τις κουμπάρες, μια κακός, μια καλός ο Βελουχιώτης, μια κακός, μια καλός ο Πλουμπίδης, μια κακός, μια καλός ο Στάλιν.

 

Δια αυτό και είμεθα ορθόδοξοι παντού. Και με το κόμμα, ένα είναι το κόμμα και με τους εθνικόφρονες και με τους κεντρώους.

 

Και φυσικά, όταν μιλάμε για πλέριο σοσιαλισμό, ένα είναι το ΠΑΣΟΚ, μία και η ΑΛΛΑΓΗ.

 

Εκεί φυσικά μούσι δεν υπήρχε, μετά το 81, πλην του Γιώργη Γεννηματά, του μπαμπά της Φώφης, ο Θεός να τον αναπαύει.

 

Θα μου πείτε και η Φώφη αν δεν κάνει αποτρίχωση, θα βγει στην τηλεόραση φτυστή ο Γιώργος, αλλά δια αυτό έχουμε τα φίλτρα στην tv, που μας αδυνατίζουν, μας αφαιρούν τρίχες, για να είναι έτοιμοι οι υψηλοί προσκεκλημένοι, να πούνε...τρίχες.

 

Τελευταίο χαρτί για να ξυριστώ, γιατί από κούρεμα διαθέτουμε τρεις τρίχες στο κέντρο της κεφαλής, τις οποίες και διατηρούμε πάση θυσία, ήταν ο Κυριάκος Ελ Βελόπουλος. Και αυτός δεν μπόρεσε να μου δώσει ραντεβού, αλλά μου είπε να πάρω μια θαυματουργή αλοιφή, που βγάζει τρίχες στο κεφάλι και σε κάνει γουλί στο πρόσωπο. Προς στιγμή μπήκα στον πειρασμό να το δεχτώ. Αλλά μετά σκέφτηκα. Λες ο μπαγάσας να μου στείλει 13 κηραλοιφές και επτά βιβλία με τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και άλλα τινά σχετικά, και αντί να μου βγουν μαλλιά, μου πέσουν και οι τρεις εναπομείνασες τρίχες, από τα όσα διαβάσω;

 

Άντε ρε, δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να πάω στην Κούβα, στον προσωπικό κουρέα του Φιντέλ και του Τσε Γκεβάρα, γιατί όσο να ’ναι, άλλο η σοσιαλιστική περιποίηση και άλλο η νεοφιλελεύθερηηηη!


Ζέρβας
Βελουχιώτης
Γεννηματάς
Κάστρο-Τσε Γκεβάρα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής