breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Βουρ στη μάσκα από Δευτέρα αδέρφια. Τι κι αν ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι δεν εξυπηρετούν σε τίποτε, αντιθέτως δημιουργούν εφησυχασμό στους χρήστες τους;

Είπε, ξείπε. Και όποιος συλληφθεί να είναι στο τρία λεωφορείο χωρίς μάσκα, τσακ θα ακουμπήσει το 150άρι στο κράτος.

 

Ο Αρ(α)κάς σας παρουσιάζει σήμερα μια σειρά εναλλακτικών μασκών, γιατί αυτές που τις μοσχοπληρώσατε, τις βλέπει ο κορωνοϊός και γελά.

 

Μάσκα πρώτη, διαστημική. Αξιόπιστη, κλιματιζόμενη, δεν θαμπώνει, με έξτρα παροχή οξυγόνου. Πληροφορίες κόστους ΝΑSA. Η στολή παρέχεται δωρεάν με τη μάσκα.

 

Μάσκα δεύτερη, αλά Ζορό. Προστατεύει μύτη και στόμα, πλένεται στους 100 βαθμούς κελσίου, μαζί με το καπέλο, τηγανίζεται ή ψήνεται για πλήρη αποστείρωση. Στην τιμή περιλαμβάνεται η μπέρτα, ένα ξίφος και δυο πιστόλια εξάσφαιρα.

 

Υπάρχει και η εκδοχή της μάσκας αλά Πανίκα Ψωμιάδη, Είναι γνωστό ότι τους μόνους που δεν μπορεί να νικήσει ο κορωνοϊός είναι ο Τσακ Νόρις και ο Παναγιώτης. Στην τιμή και τρία ζευγάρια ανατομικές παντόφλες μαύρου χρώματος, σε νούμερο της επιλογής σας. Προσοχή, το γουμάρι του Πανίκα δεν είναι στο πακέτο, αφού...ψόφησε.

 

Μάσκα αγρότη. Η καλύτερη λύση για ράντισμα και είσοδο σε κλειστούς χώρους.

Συνοδεύεται με τρακτέρ ζετόρ του 1972, μια φρέζα και ένα υνί για βαθύ όργωμα, αν κάποιος θελήσει να μη σας αφήσει να μπείτε σε γκραντ αριστόκρατι διαμέρισμα, για να διαλέξει η κυρά σας ένα ζευγάρι δωδεκάποντες γόβες λουμπουτέν, τις ίδιες που φορά η Θοδώρα Τζάκρη.

 

Μάσκα ματ. Αντέχει στο ξύλο, τα χημικά, τις μολότοφ, τους αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμορίτες. Διατίθεται ασορτί γκλομπ, ασπίδα και κράνος.

 

Μάσκα και στολή ραδιοβιοχημικού πολέμου. Άψογη εμφάνιση, σας  δίνει τη δυνατότητα να μπαίνετε στα καλύτερα μαγαζιά, πρώτο τραπέζι πίστα, πίνοντας το 18άρι το σκοτς σας, μέσω ειδικής οπής.

 

Μάσκα αλά Κούλης. Τη φοράτε με κουστουμάκι σιέλ και ραφ γραβάτα και πηγαίνετε δωρεάν στη μπουάτ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, χωρίς να κακιώσει ο Κραουνάκης. Προσοχή, με τη μάσκα δεν αγοράζετε τον ελληνικό λαό. Αυτός έχει προ πολλού ξεπουληθεί από Γιωργάκη, Αντώνη, Αλέξη και Κυριάκο στη Μέρκελ και το Σόιμπλε.

 

Και αν δεν σας κάνει καμιά από αυτές αδέρφια, βάλτε τη μάσκα του μ@λ@κ@.

Ξέρετε εσείς. Τόσα χρόνια με αυτούς που ψηφίζετε, ασορτί θα σας πάειιιιι.


αστροναύτης
αστροναύτης
Ψωμιάδης
Μάσκα και στολή ραδιοβιοχημικού πολέμου
ΜΑΤ
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής