breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Πρεμιέρα για τη Super League οσονούπω αδέρφια μου και χαράς ευαγγέλια για την...αγάπη που επικρατεί, μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη. Τέτοια ευγένεια, τέτοια αβρότητα, ούτε ο Ρωμαίος στην Ιουλιέττα του δεν έδειξε.

 

Μεγάλο θέμα για τη Νίκη Κεραμέως, του γνωστού αγρού, βεβαίως, βεβαίως, είναι αν θα χρησιμοποιηθεί το VAR και στα σχολεία. Μεγάλο ζήτημα να υπάρχει στις αίθουσες των πανελλαδικών εξετάσεων ένα πολυκάμερο, που θα βλέπει κάθε πιθανή «αντιαθλητική» προσπάθεια του μαθητή. 

 

Αν έχει βγάλει σκονάκι π.χ, θα τιμωρείται με απευθείας αποβολή από τις πανελλαδικές, πλην του αν είναι γιος ή κόρη πολιτικού, που έχει τα «μέσα» να διαγράψει την επίμαχη φάση άμεσα.

 

Και επειδή πλέον ζούμε σε ηλεκτρονική εποχή, θα παρακολουθούνται στενά οι φέροντες γυαλιά, λόγω μυωπίας, γιατί μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα όρασης, αλλά να μεταφέρονται ηλεκτρονικά τα θέματα στο γυαλί. 

 

Ειδική μέριμνα θα υπάρξει και για όσους φορούν γυαλιά ηλίου μέσα στην τάξη, με το VAR να  έχει συνδεθεί με μια συσκευή ελέγχου αλήθειας.

 

Την αντίστοιχη που φόρεσαν το 2002 στο Σάββα Ξηρό οι σύντροφοι της CIA και της Μοσάντ και είπε το Δεσπότη Παναγιώτη.

 

Όσο δε μαθητές συλλαμβάνονται να κλέβουν, θα οδηγούνται με την «κλούβα» σούμπιτο στα χωράφια και τους συνεταιρισμούς, για εργασία 12ώρου, χωρίς μία.

 

Όσοι όμως δεν κλέβουν, θα επιδοτηθούν, μέσω βάουτσερ, 600 ευρώ, για να μην πάει χαμένο και το ΕΣΠΑ και χαθούν τα εκατομμύρια από τα κέικ. 

 

Με αυτά και με τα άλλα, καλή εργατική Πρωτομαγιά, συντρόφισσες και σύντροφοι, που σήμερα θα συγκεντρωθείτε, αραία, αραία, καμιά πενηνταραία στην Ημαθία, τη στιγμή που οι απεργοσπάστες θα ντερλικώνουν αρνιά, κατσίκια και κοκορέτσια στις αυλές, στις ταράτσες και στους ακάλυπτους των σπιτιών τους.

 

Βίβα λα ρεβολουσιόν, χέστα λα σιέστα και φιέστα μέσα, κομαντάτε Αλέκση!


VAR
Κεραμέως-σχολεία
Ξηρός
Πρωτομαγιά
ψητά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής