breaking news Νέο

Πρακτορείο Τύπου «ΓΙΩΡΙΚΑ» έκτακτο δελτίο ειδήσεων - Του Κωνσταντίνου Μουρατίδη

Πρακτορείο Τύπου «ΓΙΩΡΙΚΑ» έκτακτο δελτίο ειδήσεων - Του Κωνσταντίνου Μουρατίδη

1 Μαϊου 2020, έλαβα από τον «ΓΙΩΡΙΚΑ» μια επείγουσα επιστολή, χαρακτηρισμένη ως «έκτακτο δελτίο ειδήσεων», μόνο για Έλληνες.

Στην ίδια επιστολή, αναφέρεται ρητά και η εντολή δημοσίευσης του Περιεχομένου της, που είναι το εξής:

«Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Με μεγάλη στενοχώρια, σας ενημερώνω για τις νέες συνθήκες με τις οποίες θα υποχρεωθείτε, εφ εξής, να ζείτε. Ο,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα, καλό θα είναι να τα ξεχάσετε όλα, γιατί τα περιοριστικά μέτρα που σας επέβαλλαν, καθώς και αυτά που θα σας επιβληθούν στο μέλλον, εντάσσονται στα πλαίσια ενός γενικότερου σχεδίου διαμόρφωσης του κλίματος και του τρόπου διαβίωσής σας.

Όμως, προς εξοικονόμηση πολύτιμου, για εσάς, χρόνου, παραθέτω μόνο το περίγραμμα της, περί ου ο λόγος, κατάστασης που σας αφορά. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε στα επόμενα δελτία που θ' ακολουθήσουν.

Προς το παρόν εσείς, για καλύτερη και ευκολότερη προσαρμογή σας στα νέα μέτρα, ακολουθείστε το παράδειγμα του Γαϊδάρου του Χότζα, ο οποίος έμαθε να ζει χωρίς να τρώει» Stop.

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

Παρακαλώ, να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας το μήνυμα του «ΓΙΩΡΙΚΑ», καθ' όσον, ο ίδιος στερείτε εκ φύσεως, πάσης δυνατότητος διεκδίκησης νόμιμων δικαιωμάτων, αλλά και διαχείρισης υστερόβουλων κινήτρων.

 

Μουρατίδης Κων/νος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής