breaking news Νέο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Ημαθίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Ημαθίας

Λόγω εργασιών αποκατάστασης κατολισθήσεων στις χ/θ 17,800 και χ/θ 18,300 της Εθνικής Οδού Βέροιας – Κοζάνης (Εθνική Οδό 4 «Ε.Ο.4») αποφασίζονται :

α) η στένωση λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου προς Βέροια, στις ανωτέρω χιλιομετρικές θέσεις, της Εθνικής Οδού Βέροιας – Κοζάνης, με τη χρήση της εγκεκριμένης σήμανσης, έτσι ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να εκτρέπεται στο εναπομείναν τμήμα του οδοστρώματος, το οποίο επαρκεί για την ταυτόχρονη κίνηση και των δύο κλάδων κυκλοφορίας, καθόσον το προς κυκλοφορία μέσο πλάτος του οδοστρώματος στη χ/θ 17,800 θα είναι 6,40 μέτρα και για τη χ/θ 18,300 θα είναι 6,50 μέτρα.

β) η απαγόρευση κυκλοφορίας πάσης φύσεως οχημάτων, που το συνολικό τους βάρος είναι άνω των 3,5 τόνων, από τις ανωτέρω χιλιομετρικές θέσεις με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης σε επιλεγμένες θέσεις επί του οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού Βέροιας – Κοζάνης.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα από την έκδοση της παρούσας και την τοποθέτηση της εγκεκριμένης σήμανσης, μέχρι την άρση της επικινδυνότητας ή την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, σύμφωνα με το άρθ. 52 παρ. 1 του Κ.Ο.Κ..

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια έκαστης ημέρας, από την ανατολή του ηλίου έως και τη δύση του ηλίου, πλην τις ημέρες Σαββάτου, Κυριακής, τις ημέρες των αργιών και τις ημέρες που επικρατούν επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, χιονόπτωση, κ.τ.λ.).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής