breaking news Νέο

Λ.Τσαβδαρίδης : «Απαραίτητο να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις οι Υποψήφιοι προς εισαγωγή στις Σχολές Φυσικής Αγωγής και στα Σώματα Ασφαλείας»

Λ.Τσαβδαρίδης : «Απαραίτητο να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις οι Υποψήφιοι προς εισαγωγή στις Σχολές Φυσικής Αγωγής και στα Σώματα Ασφαλείας»

Να επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων για Υποψήφιους προς εισαγωγή στις Σχολές Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας, ζητάει από την αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με σχετική Ερώτησή του.

Όπως σημειώνει, η σχετική Απόφαση του Υπουργείου, όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο Άρθρο 3 του ΦΕΚ 1644, Τεύχος Δεύτερο, 3 Μαΐου 2020 ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει – ως οφείλει – τους εν λόγω Υποψηφίους στις κατηγορίες όσων επιτρέπεται να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι η επιτυχία της συγκεκριμένης κατηγορίας Υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων συναρτάται άμεσα από τις επιδόσεις τους και σε μία σειρά εξεταζόμενων αθλημάτων, για τα οποία οφείλουν να προετοιμαστούν παρουσία εξειδικευμένου γυμναστή και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες αθλητικές υποδομές, προς διευκόλυνσή τους.

Ως εκ τούτου, ο κ. Τσαβδαρίδης επισημαίνει ότι η ταχύτατη ένταξη των ανωτέρω Υποψηφίων στις κατ’ εξαίρεση περιπτώσεις που δύνανται να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα αποτινάξει ένα αχρείαστο ψυχικό βάρος που επί του παρόντος αυτοί και οι οικογένειές τους επωμίζονται, χωρίς καμία δική τους ευθύνη και θα επιτρέψει την απρόσκοπτη προετοιμασία τους σε αυτή την κρίσιμη γι’ αυτούς περίοδο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής