breaking news Νέο

ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας : Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο

ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας : Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο

Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας. Μετά και την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και της αναδόχου εταιρείας  το όνειρο αθλητών, γονιών και προπονητών για την κατασκευή του τάπητα θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Το έργο ύψους 605.060 ευρώ εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την αγαστή συνεργασία του πρώην Γ.Γ  Αθλητισμού κ. Συναδινού, των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό και του Αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.

Μπορεί ο κ. Γκυρίνης να λησμόνησε τις τότε προσπάθειες και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπιζε η υλοποίηση του μεγαλύτερου αθλητικού έργου στον Νομό Ημαθίας, είμαστε βέβαιοι όμως πως οι πολίτες θυμούνται πως επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης υλοποιήθηκαν ή εντάχθηκαν στην Ημαθία αθλητικά έργα ύψους άνω του 1,000,000 ευρώ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδειξε έμπρακτα και στον αθλητισμό την στόχευση σε αναπτυξιακά έργα στην περιφέρεια, η ΝΔ μέχρι σήμερα στον νομό μας έχει να επιδείξει τα περίφημα Voucher της ντροπής και την απένταξη έργων όπως η σύνδεση φυσικού αερίου στην Βέροια, καθείς με τις προτεραιότητες του.

ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής