breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλημέρα και καλή σχολική χρονιά από Δευτέρα. Ανοίγουν τα Λύκεια, αλλά μάλλον άδειες θα μείνουν οι τάξεις της τρίτης Τάξης, αφού οι μαθητές θα μείνουν...φροντιστήριο, για τις πανελλαδικές.

 

Το είπε άλλωστε και ο Νιόνιος Σαββόπουλος. «Είμαι  δεκαεπτάρης, σας γ@μώ τα Λύκεια». Και θα μείνουν αχρησιμοποίητες οι μάσκες και τα αντισηπτικά, που έστειλε ο Χαρδαλιάς, ΟΝΝΕδίτες και ΟΝΝΕδίτισσες, που περιμένετε αυτούς που θα περάσουν στα πανεπιστήμια, για να τους εντάξετε στο χώρο της κεντροδεξιάς.

 

ΟΝΝΕΔίτης ήταν και ο Χρυσοχοΐδης στα νιάτα του, αλλά δεν το ήξερε, γιατί...διάβαζε και αυτός για τις πανελλαδικές. 

 

ΟΝΝΕΔίτισσα και η Λίνα Μενδώνη, νέα υπουργός Πολιτισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή δεν διάβαζε στην τελευταία τάξη του εξαταξίου γυμνασίου θηλέων, αφού ήταν μεγάλο «κοράκι». Στο μυαλό εννοείται, έτσι;

 

Εξάλλου να μην ξεχνούμε και το παλιό προβοκατόρικο σύνθημα των Κου Κου έδων, όπως καλή ώρα, ο σύντροφος Τάκης Θεοδωρικάκος. «ΠΑΣΟΚ, λαός στην εξουσία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία».

 

Ωραίες εποχές τα 80ς, με την άνοδο του Ανδρέα στην εξουσία και του λαού στην κυβέρνηση. Όποιος δημοκρατικός έπαιρνε στο σπίτι «Απογευματινή» για την καλλίγραμμη, γυμνόστηθη, που είχε στη δεύτερη σελίδα, κατευθείαν διαγραφόταν από το ΠΑΣΟΚ.

 

Και επέστρεφε μόνο αν έβαζε μέσo τον Άκη Τσοχατζόπουλο ή τον Κίμωνα Κουλούρη.

 

Για αυτό και η νεολαία της ΠΑΣΠ αγόραζε στα κρυφά από τα περίπτερα τον «Ταρατατά», για να δει καμιά καλή γκόμενα, γιατί οι Πασοκτζήδες δεν μπορούσαν να σταυρώσουν μια όμορφη Νεοδημοκράτισσα, αφού θα την αφόριζε η οικογένειά της, στο όνομα του Βαγγέλη Αβέρωφ και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

 

Αυτή ήταν η καθημερινότητα, αδέρφια. Ειδικά στις εκλογές, όταν η μπατανόβουρτσα με την αλευρόκολλα πήγαινε σύννεφο με του που βράδιαζε και πλακώνονταν στο ξύλο ΟΝΝΕΔίτες και ΠΑΣΠίτες.

 

Τώρα όλα τρίχες, κατσαρές. Από τότε που ο «Βούδας» ο Κώστας Καραμανλής εφηύρε το play station, έχει να πέσει ξύλο μεταξύ των νεολαιών των κομμάτων.

 

Σε τέτοια κανονικότητα βρισκόμαστε ρεεεε.


Σαββόπουλος
Χρυσοχοϊδης-Μενδώνη
Θεοδωρικάκος-Τσοχατζόπουλος
ΠΑΣΠ
Καραμανλής

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής