breaking news Νέο

Εμείς και ο κοροναϊός - Γράφει ο Αργύρης Φουκαλάς, φαρμακοποιός

Εμείς και ο κοροναϊός - Γράφει ο Αργύρης Φουκαλάς, φαρμακοποιός

Δηλώνω εξαρχής, φιλοκυβερνητικός δεν είμαι, αντιθέτως…

Από το 2011 [λίγο αργά βέβαια],που αντιλήφθηκα το πόσο κατευθυνόμενοι είναι οι πολιτικοί μας και εξαρτώμενοι οικονομικά και όχι μόνο από οικονομικούς παράγοντες έσωθεν και έξωθεν, σταμάτησα να πιστεύω όσα λένε.

Μάλιστα από το 2012 δήλωσα δημοσίως, παραιτούμενος από το τότε κόμμα εξουσίας, ότι ζούμε πλέον σε μια «δημοκρατική» χούντα!

ΟΜΩΣ με την υγεία ούτε αντιπολίτευση μπορεί να γίνει, ούτε σπέκουλα, δηλαδή βγαίνουν κάποιοι «επιστήμονες», λίγοι, και ωραιοποιούν την εξάπλωση του κοροναϊού.

Όταν τα θύματα είναι σχεδόν τριπλάσια από αυτά της γρίπης και κυρίως μετά από όλο αυτό το κλείσιμο στα σπίτια και των καταστημάτων, αλλά και τον εμβολιασμό 2,5 εκατομμυρίων μόνο στην Ελλάδα κυρίως ευπαθών ατόμων με υποκείμενα νοσήματα και μεγάλης ηλικίας!

Δε θέλω να σκέπτομαι ότι αυτό γίνεται σκόπιμα, είτε για να βλαφθούν κυβερνήσεις, είτε από εγκληματική άγνοια ή απερισκεψία.

Όμως ας φαντασθούμε ΟΛΟΙ τι θα συνέβαινε αν μέναν τα πράγματα ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, πόσα θύματα θα είχαμε, αν πέφτουν έξω στους υπολογισμούς τους, και πόσα από αυτά θα ήταν από το κοντινό περιβάλλον μας..., παππούδες, γονείς, αδέλφια, ξαδέλφια, συγγενείς και πόσο θα μας κόστιζε η απώλειά τους.

Κάποιοι αυτά τα πρόσωπα τα απομονώσαμε πολύ πριν η κυβέρνηση πάρει τα αυστηρά πράγματι μέτρα, προστατεύοντάς τους, γιατί η απώλειά τους θα ήταν μεγάλη και οι τύψεις πολλές…

Ας προσευχηθούμε λοιπόν και ας ευχαριστήσουμε το Θεό που στη χώρα μας πήγαμε καλά, στο νομό μας μέχρι στιγμής δεν είχαμε κρούσματα και θύματα, και μπορούμε να είμαστε λιγάκι πιο χαλαροί, και ας προσέξουμε λίγο καιρό ακόμα, ιδίως με τις μετακινήσεις, να κρατήσουμε αυτό το πλεονέκτημα, μέχρι η επιστήμη δώσει την τελική λύση.

Υ.Γ. Όποιος επιστήμονας έχει «αιρετικές» απόψεις, ας τις καταθέσει σε κάποιο συνέδριο ή επιστημονικό περιοδικό, και βλέπουμε. Ράδιο αρβύλα στην προκειμένη δεν σηκώνει!

Αργύρης Φουκαλάς, φαρμακοποιός


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής