breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Επιστροφή στην κανονικότητα, σου λέει ο Χαρδαλοτσιόδρας. Οι καθημερινές ανακοινώσεις του κυρ Νίκου και του κυρ Σωτήρη, τέλος. Μόνο Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή θα τους βλέπουμε στην ΕΡΤ1, να μας κάνουν ανακοινώσεις για το πόσοι νόσησαν παγκόσμια από τον κορωνοϊό, πόσοι κατέληξαν, πόσοι είναι οι φορείς στη χώρα μας και πόσοι μας άφησαν.....

 

Και πώς θα ζήσουμε ρε, χωρίς ενημέρωση; Ο λαός απαιτεί κυρ Σωτήρη στο γυαλί. Διότι πλέον χωρίς τη δόση κορωνοϊού δεν μπορούμε να αντέξουμε, δύο μήνες μετά.

 

Τουλάχιστον τις υπόλοιπες μέρες να βγαίνει η Τζούλια Αλεξανδράτου, να μας ανακοινώνει τα νέα κρούσματα, αλλιώς θα πάθουμε στέρηση. 

 

Κοινώς θα καταλήξουμε, χωρίς να πάμε από τον covid 19, αν και τα πατάμε τα 55 αδέρφια και είμαστε σε κρίσιμη ηλικία.

 

Άντε και από Κυριακή, που θα πάμε εκκλησιά για πρώτη φορά και θα κοινωνήσουμε, Θεού θέλοντος και Χαρδαλοτσιόδρα επιτρέποντος.

 

Δεν φαντάζομαι να υπάρχουν «μυστικοί» της «Στάζι», να μας φακελώσουν;

 

Να ξέρουν ότι θα υπάρξει αντικατασκοπία και όσοι «ασφαλίτες» συλληφθούν, θα τους στείλουμε κατευθείαν στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, μαζί με την Κεραμέως.

 

Σας ενόχλησε η καμπάνα, ο επιτάφιος, η ανάσταση και μας βάλατε πρόστιμο; Από εδώ και πέρα θα δείτε. Τίγκα θα είναι οι εκκλησιές μας και αν θέλετε, ελάτε να μας πιάσετε ρε.

 

Στα παράνομα τζαμιά δεν πήγατε όμως, κυρ Σωτήρη μας. Γιατί εκεί ξέρετε ότι εφαρμόζουν τη σαρία και τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται, μη μας καλέσει και η Κρατική Ασφάλεια, για να κάνουμε δήλωση μετανοίας.

 

Ο αγώνας τώρα συνεχίζεται. Όπως οι αριστεροί, έτσι και εμείς. Και σε ξερονήσια να μας πάτε, εμείς τη θεία λειτουργία θα την κάνουμε και τη θεία κοινωνία θα μεταλάβουμε. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει.

 

Εσείς με Μόσιαλο και Κεραμέως, εμείς με Χριστό και Παναγία. Εσείς με ορθολογίστικο υλισμό και εμείς με Ορθοδοξία.

 

Την άλλη φορά που θα μας στείλετε Βαυαρούς χωροφυλάκους, δεν θα την κοπανήσουμε ρε. Θα ζυγιαστούμεεεεε


Τσιόδρας
Αλεξανδράτου
Θεία Κοινωνία
κατάσκοπος
εκκλησία-Κεραμέως

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής