breaking news Νέο

Σκηνικό από ταινία Γουέστερν

Σκηνικό από ταινία Γουέστερν

Σκηνικό από ταινία Γουέστερν παλιάς κοπής, αντίκρυσαν όσοι την περασμένη Τετάρτη βρέθηκαν στην πόλη του Πειραιά.

Έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού, στον περίγυρο χώρο του γηπέδου Γιώργος Καραϊσκάκης και σε άλλα σημεία του μεγάλου λιμανιού της χώρας, οι φωτογραφίες πέντε επικηρυγμένων «εχθρών» των «ερυθρολεύκων».

Τεσσάρων δημοσιογράφων, του Βασίλη Παπαθεοδώρου, του Βασίλη Βεργή, του Κυριάκου Θωμαϊδη, του Άρη Ασβεστά και του νομικού συμβούλου του ΠΑΟΚ Τάκη Μπαλτάκου, κρεμασμένες στα «μανταλάκια», σαν κοινοί εγκληματίες της εποχής του Γιαγκούλα, επειδή τόλμησαν να εκφράσουν άποψη που δεν συμφωνούσε με την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού στην υπόθεση της «συμμορίας των 28» του ποδοσφαίρου!!

Το γεγονός βέβαια ούτε πρωτόγνωρο είναι, ούτε πλέον προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Και όσοι υποστηρίζουν ότι έπεσαν από τα σύννεφα δεν λένε την αλήθεια, εκτός κι αν πάσχουν από αλτσχαϊμερ ή δεν ζούν σ' αυτήν εδώ τη χώρα.

Και θα επαναλαμβάνεται, όλο και πιο συχνά, όσο οι αντιδράσεις είναι σαν αυτή που διατύπωσε, αφού προηγουμένως άφησε να περάσουν δύο 24ωρα, για να καταλαγιάσει ο θόρυβος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και όσο η ευνοούμενη πολιτεία σιωπά, σε μαφιόζικες ενέργειες.

Πριν λίγους μήνες στην ίδια περιοχή εξάλλου, είχε τεθεί σε κοινή θέα, η φωτογραφία ενός άλλου «εχθρού» του Ολυμπιακού, του πρώην δημάρχου της πόλης και αντιπάλου στις δημοτικές εκλογές της παράταξης επικεφαλής της οποίας είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ των ερυθρόλευκων του Πειραιά και την οποία στηρίζει και υπηρετεί από την θέση του συμβούλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, του Μιχαλιολάκου!!

Ποιά ήταν η αντίδραση τότε της πολιτείας και των τοπικών παραγόντων; Απόλυτη σιωπή!! Σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα!!

Γιατί λοιπόν να μην επαναληφθεί;

Πως αντέδρασε ο κατά τα άλλα ευαίσθητος σε θέματα βίας υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στην διαπόμπευση των τεσσάρων δημοσιογράφων και του νομικού συμβούλου του ΠΑΟΚ;

Με ένα αμήχανο twiter, παίζοντας με τις λέξεις και εξισώνοντας τα θύματα, με τους θύτες!!

Που βρίσκεται η υπόθεση του σοκαριστικού ξυλοδαρμού του Λαρισαίου διαιτητή Θανάση Τζήλου;

Οι φυσικοί αυτουργοί παρότι έχουν εντοπιστεί από την ασφάλεια, κυκλοφορούν ελεύθεροι!!! Όπως βέβαιοι και οι πιθανοί ηθικοί αυτουργοί!!

Που βρίσκεται η υπόθεση της ανατίναξης του φούρνου του πρώην διεθνή διαιτητή και νυν βουλευτή Κωνσταντινέα;

Μήπως έχουν εντοπιστεί και τιμωρηθεί οι δράστες;

Από ποιόν εστάλη το πακέτο με τη σφαίρα στον νυν πρόεδρο τς ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο;

Ποιός απείλησε τον Τάσο Μητρόπουλο, έναν από τους θρύλους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις καταγγελίες της συντρόφου του, όταν τόλμησε να υπερασπιστεί τον πρώην μεγαλομέτοχο και αναμορφωτή της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη, σε μια πρόσφατη δημόσια διαμάχη του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Ξέρετε ποιό είναι το περίεργο; Όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες στο ποδόσφαιρο τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια έχουν ένα κοινό σημείο. Τα θύματα πριν δεχθούν την επίθεση έγιναν στόχος μιας μερίδας του τύπου πάντα της ίδιας!!!

Κατά τα άλλα οι αρμόδιοι αναζητούν τον χώρο από τον οποίο προέρχονται οι δράστες!!!

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής